12 / 05 / 2024

Alper Derinboğaz projeleri

Alper Derinboğaz projeleri

Mimar Alper Derinboğaz kimdir? Mimar Alper Derinboğaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Alper Derinboğaz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Alper Derinboğaz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 milyon arsa müjdesi! 'Fazlası olabilir ama azı olamaz'

TOKİ Sosyal Konut Projeleri ile ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir de arsa müjdesi geldi. "Hangi ilde ne kadar arsa takdim edeceğiz" diyen Erdoğan 1 milyon yeni arsanın da satışa çıkacağını, bu rakamın 1 milyonu aşabileceğini ancak az olmayacağını söyledi.

500 liradan az taksitli TOKİ projeleri Kasım 2019!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 3 ilde 500 TL'den az taksitle konut sahibi olma imkanı sunuyor. İşte 500 liradan az taksitli TOKİ projeleri Kasım 2019...

1000 liradan az taksitli TOKİ projeleri Kasım 2019!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 ilde 1000 TL'den az taksitle konut sahibi olma imkanı sunuyor. İşte  1000 liradan az taksitli TOKİ projeleri Kasım 2019...

400 TL'den az taksitli TOKİ projeleri Temmuz 2019!

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 305 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. İşte 400 TL'den az taksitle alabileceğiniz TOKİ evleri...

İstanbul Boğazı'na yüzen sahneler geliyor!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım'ın kültür-sanat projeleri kapsamında İstanbul Boğazı'nda iki adet yüzen platform yapılacağı belirtildi...

Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yakın konut projeleri!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2018 (YKS) sonuçlarının açıklanmasına az kaldı. Peki Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yakın konut projeleri hangileri? Hangi üniversiteye hangi konut projesi yakın? İşte cevabı...

Limak Holding, Kanal İstanbul'a talip!

Limak Holding, Kanal İstanbul ve Çanakkale Boğazı projeleri ile yakından ilgileneceklerini açıkladı. Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye'yi merkez alarak, bölgesel büyümeye ve özellikle Afrika ile Balkanlara odaklanmak istediklerini söyledi.

Antalya Green Hub projesi Antalya'ya değer katacak!

Y.Mimar Alper Derinboğaz tasarımı Antalya Green Hub sürdürülebilir masterplan projesi, 1 milyar dolarlık yatırımıyla Antalya'ya yeni bir yaşam tarzı önererek kent için katma değer yaratmayı hedefliyor.

Antalya Green Hub projesi emlak fiyatlarını yükseltecek!

Y.Mimar Alper Derinboğaz tasarımı Antalya Green Hub sürdürülebilir masterplan projesi, 1 milyar dolarlık yatırımıyla Antalya'ya yeni bir yaşam tarzı önererek kent için katma değer yaratmayı hedefliyor.

Antalya Green Hub projesi MIPIM'de görücüye çıkacak!

Yüksek Mimar Alper Derinboğaz tasarımı Antalya Green Hub masterplan projesi dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM 2016’da tanıtılacak. Fuarda, R08.D24 no'lu Antalya Büyükşehir Belediyesi stantında tanıtılacak.

3. köprü güzergahındaki emlak projeleri şimdiden kazandırıyor!

Kısa bir süre içinde açılması planlanan Yavuz Sultan Selim Köprüsü güzergahındaki emlak projeleri şimdiden kazandırmaya başladı. 3. Boğaz Köprüsü'nde çalışmalarda artık sona yaklaşıldı.

Ankara Boğazı 3 yıl içinde tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'nın 2016 ve sonrası proje tanıtımında konuştu. Başkan Gökçek, Ankara'ya yapılacak projeleri açıkladı. Bunların arasında en ilginci ise Ankara'ya Boğaz'ın getirilmesi var...

Büyükşehir ile Çankaya arasında ‘Ankara Boğazı’ çekişmesi!

‘Ankara Boğazı’ projesine, Mimarlar Odası ile Çankaya Belediyesi’nin dava açtığını söyleyen Başkan Melih Gökçek, “Alper Bey’e sitemimi bildireyim. Dava açmayacağız demişti ama dava açtı" dedi.

Alper Derinboğaz projeleri Haberi

Alper Derinboğaz projeleri

Alper Derinboğaz kimdir?

1982 Ankara doğumlu olan C. Alper Derinboğaz 2004 yılında İTÜ Mimarlık Bölümü'nden Onur Derecesi ile mezun oldu. Fullbright Bursu'yla UC Los Angeles'ta yüksek lisansını tamamladı ve UCLA Yüksek Lisans ödülü aldı. 


Los Angeles ve İstanbul'da ekolojik kulelerden, kamusal yerleştirmelere farklı ölçeklerde proje mimarı olarak görev aldı. Birçok mimari yarışmada ödül aldı. Şu anda kişisel projelerin yanı sıra çeşitli üniversitelerde mimari tasarım stüdyosunda proje yürütücülüğü yapmakta ve dijital üretim teknikleri dersi vermektedir. 


Mimarlık pratiği Salon2 ve teknoloji geliştirme ofisi We Dream’in kurucu ortağı olarak çalışmalarına devam etmektedir.


Mimar Alper Derinboğaz projeleri..

Aktif Strüktürler - Akustik Formasyon (2011)

Silics (2011)

Performative Structures (2011)

Kendin Yap: Origadiz Pavyonu (2011)

Panorama (2011)

Gate_lab (2011)

Y Evi (2010)

Kayseri İç Kale Yenileme Projesi (2008)

Hernesaari Bölgesi Master Planı (2008)

Tokyo - LA Karması (2008)

Zauna (2008)

Başakşehir...