29 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 milyon arsa müjdesi! 'Fazlası olabilir ama azı olamaz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 milyon arsa müjdesi! 'Fazlası olabilir ama azı olamaz'

TOKİ Sosyal Konut Projeleri ile ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir de arsa müjdesi geldi. "Hangi ilde ne kadar arsa takdim edeceğiz" diyen Erdoğan 1 milyon yeni arsanın da satışa çıkacağını, bu rakamın 1 milyonu aşabileceğini ancak az olmayacağını söyledi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığını canlı yayında TOKİ'nin 250 bin konut projesinde son durum nedir? Bu projelerde temeller ve kuralar ne zaman çekilecek?  gibi bir çok merak edilen soruya yanıt verdi.

Erdoğan 'Biz şu anda bu attığımız adımla bir defa yeniden bir tarih yazıyoruz' dedi.

Kanal D - CNN TÜRK ortak yayınına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ Sosyal Konut Projeleri'ne ilişkin açıklamalarda bulundu, 1 milyon yeni arsanın da satışa çıkacağı müjdesini verdi. Erdoğan 1 milyon arsadan daha fazlası olabileceğini ancak bu rakaman daha az olmayacağını vurguladı.

Muhalefet kanadından gelen eleştirilere de yanıt veren Erdoğan 'Sayın Kılıçdaroğlu'nun daireye ihtiyacı mı var? Böyle bir ihtiyaç varsa TOKİ'ye müracaat edebilir, bitmiş konutlardan da böyle bir imkan ona tanınabilir. Buyursun" diye konuştu. Şimdiye kadar 1 milyon 250 bin TOKİ konutu yapıldığını hatırlatan Erdoğan "Biz ilk defa bu alana girmiyoruz ki. Biz bu adımı atmış, kendimizi ispatlamışız. Burada nice garip gureba, fakir fukara, asker, engelli buralardan konut aldılar. Hepsi de bu konutlarda ne kadar mutlu olduğunu bize ifade ediyorlar" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan 1 milyon arsa müjdesi! Fazlası olabilir ama azı olamaz


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön