28 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere son dakika müjdesi! Emekli zammı için o tarihi işaret etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere son dakika müjdesi! Emekli zammı için o tarihi işaret etti!

AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere müjdesini açıklayarak o tarihi işaret etti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika emekli maaşı açıklaması...



Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği zamlı maaşlarla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi. AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere müjdeyi verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SON DAKİKA EMEKLİ MAAŞI AÇIKLAMASI

Milyonlarca emekli maaşlarına yapılacak yeni zamları merak ediyor. Konu ile ilgili her gün araştmaya yapan emekliler ''emeklilere zam gelecek mi? Emeklilere ne zaman zam verilecek? Emeklilere zam var mı? Emekli zamları ne zaman verilecek?'' gibi soruları araştırıyor.

Emekli maaş zammı ile ilgili son dakika açıklaması az önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşanı Erdoğan, "Şu anda bakanlığımız çalışmasını yapıyor, ilk kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız." açıklaması yaptı.

Erdoğan Son 21 yıldır enflasyona ezdirilmeyen işçi, memur ve emeklilere  önümüzdeki dönemde yeni müjdeler verileceğini açıklayarak  ''Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de olumsuz etkileyen hayat pahalılığı meselesini, gereken her türlü tedbiri alarak çözmekte kararlıyız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan emeklilere son dakika müjdesi! Emekli zammı için o tarihi işaret etti!

Kaderini ülkesinin ve milletinin kaderiyle bütünleştirmiş bir partiye, bir kadroya ve bir ittifaka yakışan da budur. Bize düşen hak ve hakikat mücadelesini son nefesimize kadar sabırla sürdürmektir.

Bugün buradaki birlikteliğimizi, işte bu ahdin ve azmin bir sembolü olarak görüyoruz. Rabbim bu kutlu mücadelede yolumuzu, bahtımızı açık eylesin. Rabbim bu meşakkatli yolda istikametini kaybedenleri de ıslah eylesin." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan emeklilere son dakika müjdesi! Emekli zammı için o tarihi işaret etti!

O TARİHİ İŞARET ETTİ...

Erdoğan zamlı emekli maaşları için  ''Şu anda bakanlığımız çalışmasını yapıyor, ilk kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.

Emeklilere müjdeyi veren Erdoğan ilk kabine toplantısından sonra emeklilere yeni müjdeyi vereceklerini açıkladı. Şimdi gözler Kabine toplantısına çevrildi...

En düşük emekli maaşı 10 bin 301 TL! SSK, BağKur emeklilerine Ocak 2024 şoku! 2008 öncesi ve sonrası, BağKur esnaf maaşı
Emeklilere ikramiye verilecek mi? Emeklilere bu ay hangi gün, ne kadar ikramiye verilecek? 

 


Geri Dön