27 / 04 / 2024

alper inşaat ümraniye projesi

alper inşaat ümraniye projesi

Teslimlerinin 2014 yılında yapılacağı ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daire tiğlerinin bulunduğu Şerifali Selective Prestige fiyatları...

May İnşaat Ümraniye projesi nerede? May İnşaat Ümraniye fiyat listesi!

May İnşaat Ümraniye projesi nerede sorusunun yanıtı ve May İnşaat Ümraniye fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte May İnşaat Ümraniye projesi ile ilgili detaylar...

May İnşaat'tan Ümraniye Hekimbaşı'na 591 konutluk yeni proje geliyor! 

May İnşaat Ümraniye projesi için düğmeye bastı. Ümraniye Hekimbaşı'nda kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan projede 591 konut ve 28 dükkan yer alacak.

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda hak edişler ödenmedi! Metro inşaatı durduruldu!

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda firmalara ödemelerin yapılmaması sebebiyle inşaat durduruldu. 

Alper Taşdelen çevredeki binaların temeline zarar veren inşaat alanını inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Çankaya'da çevredeki binaların temeline zarar verdiği belirtilen inşaat alanını inceledi.

İstanbul Finans Merkezi’nin inşaatı Aralık'ta tamam!

Ümraniye’de inşaatı süren İstanbul Finans Merkezi’nde incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''İnşallah 2021 yılı Aralık ayı sonu itibarıyla finans merkezi inşaatını tamamlamış olacağız'' dedi.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Ümraniye Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin inşaatında sona gelindi!

Ümraniye Belediyesi tarafından vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarına çözüm üretmek için Elmalıkent Mahallesi’nde inşa edilen Kentsel Dönüşüm Ofisi’ndeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı sona eren ofis, önümüzdeki günlerde son düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulacak.

Göztepe-Ümraniye metro inşaatında kaza: 2 yaralı!

Kadıköy Sahrayı Cedid Mahallesi'ndeki Göztepe Ümraniye metro inşaatında vinç halatı boşaldı, aşağıda çalışma yapan iki işçi yaralandı.

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'nun inşaatı yeniden başladı!

44 bin yolcu kapasiteli Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı. 13 kilometre uzunluğundaki hattın 2022 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ümraniye'de inşaat halindeki 29 katlı binada yangın!

Ümraniye'de inşaat halindeki 29 katlı binanın üst katlarında çıkan yangın söndürüldü. Yükselen dumanlar bir çok yerden görülüyor...

Çankaya Belediyesi: ODTÜ'de kaçak inşaat yapılmayacak!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ruhsat alınmayarak ODTÜ’de kaçak inşaat yapılamayacağını söyledi. Taşdelen, "Belediyemiz görevini yaparak ruhsatsız şantiye binaları hakkında bugün tarihli zabıt tutmuştur" diye konuştu.

Adıyaman Emniyet Müdürü'nden inşaat işçilerine yardım!

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, aracıyla seyir halindeyken gördüğü inşaat işçilerinin yanına gidip sohbet etti. Alper, kürekle el arabasına kum doldurdu.

Ümraniye’de metro inşaatı göçüğü soruşturmasında 16 kişiye dava!

Ümraniye’de 2 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan metro inşaatı göçüğü ile ilgili başlatılan soruşturmada 16 kişi hakkında, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

alper inşaat ümraniye projesi Haberi

alper inşaat ümraniye projesi

Şerifali Selective Prestige projesi, İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye Şerifali'de Alper İnşaat tarafından yükseliyor. İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


3 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Selective Prestige tek bloktan meydana geliyor. Projedeki blok 19 katlı olarak tasarlanıyor.


Selective Prestige'de; masa tenisi odası, squash salonu, pilates ve fitness salonları, sauna ve buhar odası, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, çocuk oyun parkı, seyir terası, cafe, keyif bahçesi ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Bostancı İskelesi'ne 20 dakika uzaklıkta konumlandırılan proje, TEM'e 5 dakika mesafede inşa ediliyor.


Proje, Ümraniye Şerifali bölgesinde yükseliyor. Şerifali Selective Prestige'de yer alan konutların büyüklükleri 59 metrekareden başlıyor. Projede en büyük daire ise 142...