22 / 07 / 2024

Alper Karaman

Alper Karaman

La Boheme Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Alper Karaman tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Uzun Hafız Sokak 'ta kuruldu.

La Boheme Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

La Boheme Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Alper Karaman tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Uzun Hafız Sokak 'ta kuruldu.

Karaman'daki madende mahsur kalan işçilerin adları belli oldu!

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nin Has Şekerler Madencilik'e ait madende yaşanan su basması sonucu mahsur kalan 18 işçinin isimleri belli oldu... İşte Karaman'daki madende kurtarılmayı bekleyen işçilerin adları...

Karaman'da 18 maden işçisini kurtarma çalışmaları sürüyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Karaman'da yer alan Ermenek'teki maden ocağında su baskını nedeniyle mahsur kalan 18 işçiyi kurtarma çalışmasının gece boyunca süreceğini belirtti.

Karaman Valisi Koca'dan maden kazası açıklaması!

Karaman Valisi Koca: 'Şu anda 20 işçimiz çalışılan bölümde var. Diğer galeride olanlarda sıkıntı yok. 40'ın üzerinde arkadaş vardı. Onlar çıktı. Şu anda 20 arkadaşımız yeraltında' dedi.

Karaman'da kömür ocağında patlama! 30 işçi mahsur kaldı!

Edindiğmiz bilgilere göre Karaman'da yer alan bir kömür ocağında facia yaşandı. Karaman'da bulunan kömür ocağında su kaynağının patlaması sonucu yaklaşık 30 işçi yeraltında mahsur kaldı.

Alper İnşaat Selective Port'ta ön talepler toplanıyor!

Alper İnşaat Selective Port projesinde yer alan daireler için ön talep süreci devam ediyor. Projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve de 4+1 şeklinde müşterilere sunuluyor.

Mehmet Alper Kaya kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şube Üyesi Mehmet Alper Kaya kimdir? Mehmet Alper Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Alper Kaya 'nın biyografisi..

Alper İnşaat Selective Port projesinde ön talep fırsatları devam ediyor!

Alper İnşaat Selective Port projesinde yer alan konutlar için ön talep fırsatları devam ediyor. Projedeki daireler 1+1, 2+1 ve de 3+1 ile 4+1'lerden meydana geliyor.

Karaman'da 3 katlı binada yangın çıktı!

Karaman'da 3 katlı binada yangın çıktı. Karaman'da bir evde çıkan yangında, anne ve 3 çocuğu hayatını kaybetti, dumandan etkilenen baba tedavi altına alındı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı...

Karaman'da bir evde yangın çıktı!

Karaman'da bir evde yangın çıktı. Karaman'da bir evde çıkan yangında, anne ve 3 çocuğu hayatını kaybetti, dumandan etkilenen baba tedavi altına alındı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Alper İnşaat Selective Port'ta ön talep süreci devam ediyor!

Alper İnşaat Selective Port projesi kapsamında ön talep süreci devam ediyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Karaman'a işçi konutları yapılıyor!

Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti ve Karaman Belediye Başkanı Ertu&rul Çalışkan, TOKJ'den gelen bir heyet ile Organize Sanayi çalışanlarına yönelik konutlann yapılacağı arazide incelemelerde bulundu

Karaman Lale Köyü'nde I. Derece Arkeolojik Sit Alanı belirlendi!

Karaman Merkez, Lale Köyü, Kaynar Mevkisi’nde bulunan örenyerinin 2863 sayılı yasada belirtilen özellikleri göstermesi nedeniyle I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine ve sit fişlerinin onaylanmasına karar verildi.

Alper Karaman Haberi

Alper Karaman

La Boheme Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Alper Karaman tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Uzun Hafız Sokak'ta kuruldu. 


La Boheme Mimarlık İnşaat Limited Şirketi iş konusu; - Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü ve uygulamasını yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek.  -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel,...