12 / 05 / 2024

Alper Taşdelen çankaya kentsel dönüşüm

Alper Taşdelen çankaya kentsel dönüşüm

Çankaya Belediyesi, Seyrantepe, Zafertepe, Mimar Sinan, Boztepe, 50. Yıl ve Bademlidere mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Belediye Başkanı Alper Taşdelen, hiçbir hak sahibini mağdur etmeyeceklerini belirtti.

Alper Taşdelen'den Anıtkabir'in etrafının imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Anıtkabir ile Maltepe Camii arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imar değişikliğinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan önceki yönetimce gerçekleştirildiğini belirtti.

Alper Taşdelen çevredeki binaların temeline zarar veren inşaat alanını inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Çankaya'da çevredeki binaların temeline zarar verdiği belirtilen inşaat alanını inceledi.

Çankaya Akpınar Mahallesi’nde yapı yasağı kaldırıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda bölgede can ve mal güvenliğinin korunması için heyelana maruz kalan bazı bölgelerde durdurulan imar uygulama işlemleriyle ilgili konuştu.

Reverans Rezidans Taşdelen satışta! Yeni proje!

Reverans A.Ş. imzasıyla Çekmeköy'de hayata geçirilen Reverans Rezidans Taşdelen projesinde satışlar başladı.

Hamza Taşdelen'den İstanbul depremi açıklaması!

AFAD Başkanvekili Taşdelen, "Afet öncesinde risk azaltma, afet olduğunda müdahale çalışmaları yapan, sonrasında ise vatandaş güvenli bir yere kavuşuncaya kadar iyileştirme süreçlerini takip eden bir kurumuz" diye konuştu.

Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne?

Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne? AOÇ arazisi yapılaşmaya açılacak mı? Aynı zamanda Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tamamen kurumun tapulu malı olan Bademlik’teki 750 dönümlük alanı kent ormanı yapmaya hazırlanıyor. Ankaraya yeni AOÇ geliyor...

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesinde yer alan 2 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Taşdelen Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdelen Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kazancı tarafından kuruldu.

Alper Taşdelen'den Saraçoğlu Mahallesi projesi önerileri!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi restorasyon projesiyle ilgili kamusal öneriler geliştirdi. Taşdelen, bu önerileri açıkladı.

Alper Taşdelen: Saraçoğlu Mahallesinde konutlar konut alanı olarak kalacak!

Eski Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki dönüşümü anlattı. Taşdelen, "Biz projeyi gördük inceledik. Onun için ruhsat verdik" dedi. "Bu proje üç etaptan oluşuyor. Konutlar konut olarak kalacak. Yayalaştırma yapılacak" diyen Taşdelen, proje ayrıntılarına da değindi.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Taşdelen projesinin yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi, "İstanbul Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında toplam 462 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 7 Mayıs tarihinde alındı.

Çankaya'daki gecekondular yıkılıyor!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen yaptığı açıklamada “Yasaların bize verdiği yetki ve sorumluklar doğrultusunda ilçemizdeki gecekonduları yıkıyor, Çankaya’nın çehresini daha da güzelleştiriyoruz” dedi.

Alper Taşdelen çankaya kentsel dönüşüm Haberi

Alper Taşdelen çankaya kentsel dönüşüm

Çankaya Belediyesi, Seyrantepe, Zafertepe, Mimar Sinan, Boztepe, 50. Yıl ve Bademlidere mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Belediye Başkanı Alper Taşdelen, hiçbir hak sahibini mağdur etmeyeceklerini belirterek, "Bizim yapacağımız kentsel yenilemedir" dedi 


Çankaya'da eski belediye başkanı Doğan Taşdelen'in 'de gerçekleştirdiği davul zurnalı gecekondu yıkımları yeniden geliyor. 


Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yarım yüzyıla yaklaşan gecekonduların bulunduğu altı mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Taşdelen, gecekondu bölgelerinin sağlıklı, çağdaş ve yaşanabilir kentsel konut alanlarına dönüştürülmesi amacıyla Seyrantepe, Zafertepe, Mimar Sinan, Boztepe ve Bademlidere Mahallelerinde kentsel dönüşüm alanı olarak belirlenen bölgelerde planlama çalışmalarına başlanıldığını açıkladı. 


'Kentsel yenileme' Mahallelerde güvenlik sorunu ve tehlike yaratan boş gecekonduların yıkımına başlandığını açıklayan Teşdelen, şunları söyledi: "Yol açımı için 30 gecekondu yıkıldı. Yıkımların tümü gecekondu sahiplerinin ve bölge halkının...