16 / 05 / 2024

Alper Tutar

Alper Tutar

Alper Tutar, birçok ev sahibinin artık misafirlerini de mutfakta ağırladığını belirterek, "Evlerin misafir odaları artık popüler değil. Televizyonlardaki yemek programlarının mutfaklarda yapılması ve gözalıcı dekorasyonlar artık herkesi cezbediyor" dedi

Alarko GYO'nun kira sözleşmeleri tutarı 27 milyon TL oldu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan gayrimenkulleri için 2020 yılında yapılan kira sözleşmeleri tutarı KDV hariç yaklaşık 27 milyon TL oldu. 

Veraset ve intikal vergisi istisna tutarı 2021!

Gelir Vergisi Kanunu kapsamında bağışlar ve miras kalan değerler nedeniyle hesaplanan veraset ve intikal vergisi matrahından indirilecek istisna tutarı açıklandı. İşte veraset ve intikal vergisi istisna tutarı 2021...

Alper İlki kimdir?

İMO Üyesi Prof. Dr. Alper İlki kimdir? Alper İlki daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alper İlki'nin biyografisi...

Alper İlki'den dikkat çeken riskli bina açıklaması!

İzmir depremi sonrasında ülke genelindeki deprem riskinin belirlenmesi ve alınacak tedbirlerin saptanması için kurulan TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda, Deprem Vakfı’ndan Prof. Dr. Alper İlki, daha önce İstanbul’daki verileri “kaos olmaması” sebebiyle paylaşmayarak gizlediklerini dile getirdi.

İstanbul'da konut kredisi tutarı yüzde 29.9 arttı!

İstanbul'da son 1 aya bakıldığında konut kredileri ise yüzde 20,5 arttı. Türkiye genelinde ise 2020 yılının ikinci çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre konut kredisi tutarı yüzde 29,9 arttı.

Alper Taşdelen'den Saraçoğlu Mahallesi projesi önerileri!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi restorasyon projesiyle ilgili kamusal öneriler geliştirdi. Taşdelen, bu önerileri açıkladı.

Alper Taşdelen: Saraçoğlu Mahallesinde konutlar konut alanı olarak kalacak!

Eski Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki dönüşümü anlattı. Taşdelen, "Biz projeyi gördük inceledik. Onun için ruhsat verdik" dedi. "Bu proje üç etaptan oluşuyor. Konutlar konut olarak kalacak. Yayalaştırma yapılacak" diyen Taşdelen, proje ayrıntılarına da değindi.

Yeniden yapılandırılan borç tutarı 15 milyar lirayı aştı!

Türkiye Bankalar Birliği, Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesi kapsamında yeniden yapılandırılan toplam borç tutarının 15 milyar 270 milyon lira olduğunu bildirdi.

Berat Albayrak: Verilen destek tutarı 252 milyar lirayı aştı!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Verilen destek tutarı bugün itibarıyla 252 milyar lirayı aştı. Ötelenen kredileri, faiz ödemelerini de eklersek 350 milyar lirayı geçiyor." dedi.

TCMB ile Katar Merkez Bankası arasındaki swap tutarı yükseltildi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile Katar Merkez Bankası arasındaki swap tutarı tadil edilerek 15 milyar ABD doları karşılığı Türk lirası ve Katar riyaline yükseltildi.

Zorunlu deprem sigortası mesken teminat tutarı ne kadar?

DASK, ev sahiplerinin yaptırması gereken sigortalar arasında bulunuyor. Peki DASK'ta mesken teminat tutarı ne kadar? İşte 2020 yılı itibariyle DASK mesken teminat tutarı...

SPK Avrasya GYO'nun 72 milyon lira tutarındaki bedelli sermaye artırımı başvurusunu onayladı!

Sermaye Piyasası Kurulu Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 72 milyon lira tutarındaki bedelli sermaye artırımı başvurusunu onayladı...

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında atılan adımların tutarı 200 milyar liraya ulaştı!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında atılan adımların toplam tutarının 200 milyar liraya ulaştığını bildirdi.

Alper Tutar Haberi

Alper Tutar


Eskiden sadece hanımların kullandığı mutfakların bugün önce oturma odaları, ardından salonla birleşmesi sonucu mutfaklar evin en önemli yaşam alam haline gelirken, bu alanda hizmet veren markalar da günün en son teknolojini yakından takip ederek güçleniyorlar. 


Misafirlerde mutfağı samimi buluyor Cuccinella Mutfak Yönetim Kurulu Üyesi Alper Tutar, birçok ev sahibinin artık misafirlerini de mutfakta ağırladığını belirterek, "Evlerin misafir odaları artık popüler değil. Televizyonlardaki yemek programlarının mutfaklarda yapılması ve gözalıcı dekorasyonlar artık herkesi cezbediyor. Eve misafir geldiğinde mutfakta sohbetetmek daha samimi ortam yaratıyor. Bu edenle artık herkes en fazla evinin mutfağına özen gösteriyor" diye konuştu. 


Pratik ve fonksiyonel 

Alper Tutar, günümüzde daha fonksiyonel dolaplara ilginin arttığım vurgulayarak, şöyle devam etti: "Kalkar kapak dediğimiz çift açılır kapaklar, yavaş kapanan menteşe kapaklar, yavaş kapanan frenli çekmeceler,...