29 / 04 / 2024

Alper Tutar: Evin en popüler yaşam alanı mutfak oldu!

Alper Tutar: Evin en popüler yaşam alanı mutfak oldu!

Alper Tutar, birçok ev sahibinin artık misafirlerini de mutfakta ağırladığını belirterek, "Evlerin misafir odaları artık popüler değil. Televizyonlardaki yemek programlarının mutfaklarda yapılması ve gözalıcı dekorasyonlar artık herkesi cezbediyor" dedi




Eskiden sadece hanımların kullandığı mutfakların bugün önce oturma odaları, ardından salonla birleşmesi sonucu mutfaklar evin en önemli yaşam alam haline gelirken, bu alanda hizmet veren markalar da günün en son teknolojini yakından takip ederek güçleniyorlar. 


Misafirlerde mutfağı samimi buluyor Cuccinella Mutfak Yönetim Kurulu Üyesi Alper Tutar, birçok ev sahibinin artık misafirlerini de mutfakta ağırladığını belirterek, "Evlerin misafir odaları artık popüler değil. Televizyonlardaki yemek programlarının mutfaklarda yapılması ve gözalıcı dekorasyonlar artık herkesi cezbediyor. Eve misafir geldiğinde mutfakta sohbetetmek daha samimi ortam yaratıyor. Bu edenle artık herkes en fazla evinin mutfağına özen gösteriyor" diye konuştu. 


Pratik ve fonksiyonel 

Alper Tutar, günümüzde daha fonksiyonel dolaplara ilginin arttığım vurgulayarak, şöyle devam etti: "Kalkar kapak dediğimiz çift açılır kapaklar, yavaş kapanan menteşe kapaklar, yavaş kapanan frenli çekmeceler, aynı andan açılıp aym anda kapanan aventos kapak sistemleri günümüzün trendlerini oluşturuyor. Bunların kumandalıları da var. Yeni ve lüks konut projelerinin hızla üretilmesi sektörü de hareketlendirdiği gibi birçok aile de mutfağını yeniliyor." 



Posta


Geri Dön