28 / 04 / 2024

Aydınlatma yaşam alanınıza dekoratif görünüm sağlıyor!

Aydınlatma yaşam alanınıza dekoratif görünüm sağlıyor!

Herkes yaşam alanının zevkine göre ve hayallerine uygun olarak tasarımlamak ister. Bir evin dekorasyonunda en kolay atlanan detay ışıklandırmadır. Oysa aydınlatma öğeleri hem yaşam alanına sıcaklık katar hem de dekoratif görünüm sağlar



Renk seçiminde siyah ve beyazı baz olarak kullanmalısınız. Özellikle iyi bir kombinasyonla kullanıldığında hiçbir zaman modası geçmeyecektir. Üstelik bu baz renkler sabit kalarak moda olan veya hoşunuza giden tonları birlikte kullanabilirsiniz.
çok fazla ve küçük aksesuarlar kullanmak evinizi dağınık gösterir, ayrıca gözünüzü yorar. Küçük ev ak-sesuarlarının yerine büyük boy yerde duran vazolar, büyük dolgun yer minderleri, ayaklı mumluklar tercih etmek bulunduğunuz meknın daha şık görünmesini sağlayacaktır. Büyük ölçekli aksesuarlar kullanarak hem evinizde stil yaratrruş olacaksınız, hem de çok fazla eşyaya para harcamamış olacaksınız. Evinizde üst üste duran aksesuar ve malzemeler sadece size yük olur. Herkesin evinde bulunabilecek standart sanat ürünlerini asla tercih etmeyiniz. Bunların yerine yaratıcılığınızı devreye sokabilirsiniz. Evinizde bulunan kartpostallardan yapacağınız kolaj bir tablo yapabilirsiniz. Ya da evinizde eskimiş atılacak objeleri değerlendirerek oluşturduğunuz bir aksesuar çok daha sıcak ve samimi bir görünüm yaratacaktır.

Eskiyen kumaşlarınızı atmayın
Eğer salonunuzun en göze çarpan yerinde pencereleriniz bulunuyorsa, perdeye yatırım yapmak gerekiyor. Solmayan kumaşlar ve dayanıklı, kolay bozulmayan ve kullanışlı bir asma sistem seçmek bir ömür boyu sizi masraftan kurtaracak. Eskiyen kumaşları atmayın. Eğer yeterince büyüklerse, bir süre sonra sıkılabileceğiniz koltuklarınızın yüzünü bu kumaşlarla yenileyebilirsiniz.

Bugün


Geri Dön