27 / 05 / 2024

Alperen Gayrimenkul

Alperen Gayrimenkul

Alperen Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi, Hisar Ege Toprak Erdoğan, Müslüm Alper Sözmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim 2013 tarihinde kuruldu

Kurikon Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurikon Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alperen Kurnaz ve Talha Kurnaz ortaklığında kuruldu.

Mottom Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mottom Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alperen Gökçe tarafından kuruldu.

Kuyaş Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyaş Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ufuk Başer, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Ürün, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Sakarya, Yönetim kurulu üyesi Zekeriya Aslan, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Demirli, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Alperen Odabaşı oldu.

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Alperen Karakılınç ve Ahmet Karakılınç ortaklığında Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş kuruldu!

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş Banu Hephür, Menderes Alperen ve Şaban Kıraç tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Perfect Timing Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Perfect Timing Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi, Şaban Önder Kıraç ve Menderes Alperen Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Üsküdar, İcadiye Mahallesi'nde kuruldu.

Fumet Tekstil İnşaat Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fumet Tekstil İnşaat Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fuat Yavaş ve Ahmet Alperen tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Menderes Alperen Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Limited Şirketi kuruldu!

Menderes Alperen Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Limited Şirketi, Menderes Alperen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Fatih, Nişanca Mahallesi, Ağa Çeşme Sokak'ta kuruldu.

Alperen Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Alperen Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi, Hisar Ege Toprak Erdoğan, Müslüm Alper Sözmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim 2013 tarihinde kuruldu

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Alperen Gayrimenkul Haberi

Alperen Gayrimenkul

Alperen Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi, Hisar Ege Toprak Erdoğan, Müslüm Alper Sözmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu. 


Alperen Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi iş konusu; Şirket gayrimenkullere gayrimenkul projelerine dayalı haklara yatırım yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alperen Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi adres: Maslak, Eski Büyükdere Caddesi, Oycan Plaza, No:15...