29 / 04 / 2024

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş kuruldu!


Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş Banu Hephür, Menderes Alperen ve Şaban Kıraç tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 



Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat 300 bin TL sermaye ile Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş Banu Hephür, Menderes Alperen ve Şaban Kıraç tarafından kuruldu. 

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeceliği San. ve Tic. A. Ş iş konusu; Otel,motel,kamping,pansiyon,tatil köyü,dinlenme evleri, termal istasyonu,plaj,pastane,lokanta,kafeterya,çay bahçesi, kıraathaneler,nargile salonları gibi konaklama,dinlenme,gezmeeğlenme,yiyecek ve içecek yerleri,komple turistik tesisler, yüzme havuzu,hamam,sauna,turistik alanlar,otoparklar,su sporları kış sporları,doğa sporları,dağ turizmi,......ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir,kiraya verebilir,devir alabilir,devir edebilir,inşaa edebilir veya satın alabilir,satabilir,işletebilir,....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön