06 / 07 / 2024

alpiş gropu yalova projeleri 2015

alpiş gropu yalova projeleri 2015

Bursa'da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group, Türkiye'deki güven ve istikrar ortamının devam edeceği beklentisiyle 300 daire ve 18 işyerinden oluşan yeni bir proje başlıyor.

Alpiş Aden House satışta!

Alpiş Aden House projesi 300 milyon TL yatırım bedeliyle Bursa Osmangazi'de hayata geçiriliyor. Fiyatların 300 bin liradan başladığı proje Yalova Yolu üzerinde yer alıyor.

Alpiş Group Aden House projesine başlayacak!

Aralık ayından önce projeyi teslim etmeyi hedefleyen Alpiş, Yalova Yolu üzerinde 300 milyon liralık Aden House projesine başlayacak.

Alpiş Group'tan 250 milyon liralık proje!

Bursa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Alpiş Group, büyümeye devam ediyor. Firma, Yeni Yalova üzerinde 250 milyon liralık proje hayata geçirecek.

Alpiş Group, Tuana Evleri'ne ilgiden memnun!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda başlattığı Tuana Evleri projesini hızla sürdürüyor. İşte ayrıntılar...

Tuana Evleri Yalova Yolu'na değer katacak!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda 292 dairelik yeni bir projeye start verdi.

Alpiş Group Arap yatırımcılar için konut yapıyor!

Alpiş Group, yapacağı Tuana Evleriyle yerli müşteriler kadar Arap turistleri de hedefliyor. Yalova yolundaki araziye yapılan sitede 292 daire ve 23 işyeri bulunuyor.

Alpiş Group Yalova konut projesi için gün sayıyor!

Bursa'da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group, Türkiye'deki güven ve istikrar ortamının devam edeceği beklentisiyle 300 daire ve 18 işyerinden oluşan yeni bir proje başlıyor.

Alpiş Group Yalova'da yeni projeye başlayacak!

Bursa'da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group, Türkiye'deki güven ve istikrar ortamının devam edeceği beklentisiyle 300 daire ve 18 işyerinden oluşan yeni bir projeye başlıyor.

Alpiş Group Yalova'da konut projesine başlayacak!

Bursa'da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group, Türkiye'deki güven ve istikrar ortamının devam edeceği beklentisi ile özellikle yabancı yatırımcıları hedefleyen yeni bir konut projesine başlıyor.

Arap turistler Bursa ve Yalova'ya akın ediyor!

Arap Birliği Turizm Örgütü tarafından bu yıl "ana destinasyon" ilan edilen Bursa'nın yanı sıra Yalova'nın Termal ilçesine Arap turistler yoğun ilgi gösteriyor. Yalova ve Bursa'da otellerde yüzde 80'lere varan doluluk oranlarına ulaşıldı.

Mahal Palace Yalova telefon!

Mahal Palace Yalova telefon numarası 444 17 69 olarak hizmet veriyor. Mahal Palace Yalova projesinde kiralanabilen konutların fiyatları 12 bin TL' den başlıyor. Proje Armutlu' da inşa ediliyor...

Yalova'da 700 dönümlük alana Central Park yapılacak!

Yalova Belediye Başkanı Yakup Kocal, kentin geleceğine ilişkin planları anlattı. Yakup Kocal şehir merkezindeki 700 dönümlük alana Central Park benzeri bir park yapılacağını açıkladı...

Yalova'da Mahal Palas Termal Resort ve Spa Otel projesi için toplantı!

Abdurrahman Akarsu İnş. San. ve Tic. A.Ş. tarafından, Yalova İli, armutlu ilçesi Fıstıklı Köyü, Kavacık Mevkii'nde yapıması planlanan Mahal Palas Termal Resort& Spa Otel projesi için toplantı düzenlenecek...

alpiş gropu yalova projeleri 2015 Haberi

alpiş gropu yalova projeleri 2015

Ülke ekonomisinin lokomotif sektörlerinin başında yer alan ve son dönemde yabancı yatırımcıların gözbebeği haline gelen inşaat sektöründe yeni projeler peşpeşe geliyor. Türkiye'deki güven ve istikrar ortamı nedeniyle yabancı yatırımcıların konut projelerine yatırım yaptığı kentlerin arasına Bursa da katıldı. 


Bursa'da seçkin konut projeleriyle admı duyuran Alpiş Group, Yeni Yalova Yolu üzerinde AS Merkez'in karşısında satm aldığı 24 bin metrekare arsa üzerinde, 300 daire ve 18 işyerinden oluşacak projenin temelini önümüzdeki günlerde atacak. Projenin 1.5 yılda tamamlanması hedefleniyor. 


BUTTİM Kavşağı'nın ve yeni tramvay hattının devreye girmesiyle kısa bir süre soma kentin yeni cazibe merkezi olacak Yalova Yolu'ndaki konut projesi yakında hayata geçirilecek. İstanbul-Bursa-İzmir Otobam'nm faaliyete geçmesi ile ulaşımın kolaylaşmasından dolayı projedeki dairelerin önemli bir bölümünün başta yabancı yatırımcılara satılması hedeflenirken, Alpiş Group Yönetim...