03 / 05 / 2024

Alsabbagh Gayrimenkul Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Alsabbagh Gayrimenkul Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Alsabbagh Gayrimenkul Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Shadi Alshirazi Alsabbagh tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Babekr O. Ismail ve Shaza Babıker O Ismail ortaklığında kuruldu.

Asl Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Asl Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Limited Şirketi bugün ESenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Baran tarafından kuruldu.

Bulbiemlak Franchising Gayrimenkul İnşaat Nakliyat Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bulbiemlak Franchising Gayrimenkul İnşaat Nakliyat Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de Mustafa Diri tarafından kuruldu.

Turkey Advisors Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Advisors Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  900 bin TL sermaye bedeli Abdullah Helal, Mouaz Alabed , Rıdvan Alsabbagh tarafından kuruldu.

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Kan Group Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Kan Group Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Sultangazi’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmad Alsabbagh  ve Kınan Alturkmanı tarafından kuruldu.

Turvent Gayrimenkul Ajans Danışmanlık Medikal Temizlik Nakliyat Ve Gıda San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Turvent Gayrimenkul Ajans Danışmanlık Medikal Temizlik Nakliyat Ve Gıda San.Tic.Ltd.Şti. Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Gök tarafından kuruldu.

Arda Taşıt Gayrimenkul İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Arda Taşıt Gayrimenkul İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli Enver Bayoba ve Şafak İnce tarafından kuruldu.

3a Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

3a Gayrimenkul Nakliyat Petrol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. 3a Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'ye taşındı. 

Tourist Market Turizm Otelcilik Taşımacılık Nakliyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tourist Market Turizm Otelcilik Taşımacılık Nakliyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Demiral ve Maıs Shewaıkanı ortaklığında kuruldu. 

YEAKUB Group Gayrimenkul Gıda Nakliyat Genel Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YEAKUB Group Gayrimenkul Gıda Nakliyat Genel Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Yeakub tarafından kuruldu.

Turkay Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda İnşaat Taahhüt Otomotiv Nakliyat San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Turkay Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda İnşaat Taahhüt Otomotiv Nakliyat San.Tic.Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Cem Türkay tarafından kuruldu.

Alsabbagh Gayrimenkul Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Alsabbagh Gayrimenkul Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Alsabbagh Gayrimenkul Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Shadi Alshirazi Alsabbagh tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Alsabbagh Gayrimenkul Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti,...