08 / 07 / 2024

alsancak Gazi İlkokulu yıkılacak mı

alsancak Gazi İlkokulu yıkılacak mı

30 Mart seçimlerinde AK Parti Konak Belediye Meclis Üyesi seçilerek siyaset hayatına da adım atarken Şanlı, Gazi İlkokulu'nun kaldırılıp altının otopark üstünün ise meydan olmasını önerdi

Artvin Gazi İlkokulu'nun yıkım kararı mecliste!

Artvin ilindeki Gazi İlkokulu'nun yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bahçelievler Gazi Anaokulu açıldı!

Bahçelievler Yenibosna Gazi İlkokulu bahçesinde inşaatı tamamlanan anaokulunun açılışı, geniş bir katılımla yapıldı.

Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu restore ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Alaaddin Tepesi karşısında yer alan tarihi Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda restorasyon çalışması yürütüyor.

Torbalı Gazi İlkokulu'nun inşaatı Mart 2017'de tamam!

Adliye arkasında hızla yükselen Gazi İlkokulu'nun binası Mart 2017'de teslim edilecek. Torbalı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuran yapımı devam eden inşaatı gezerek binanın Gazi'ye teslim edileceği günü iple çektiklerini söyledi

Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nun ek binası yıkıldı!

Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’na öğrenci fazlalığından dolayı ihtiyaç olduğu için kilise binasının arka kısmına yapılan İlkokul binası yıkıldı.

Gazi Ali Aydın Parkı’na Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa edilecek!

Gölmarmara'daki cadde ve parkları inceleyen Başkan Ergün, Akpınar mesire alanının çevre düzenlemesinin yapılacağını belirterek ayrıca Gazi Ali Aydın Parkı’na Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılmasının talimatını verdi.

Gazi Köşkü Sosyal Tesisleri baharda açılacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Gazi Köşkü Sosyal Tesisleri’nin bakım ve onarımdan sonra bahar ayında Büyükşehir Belediyesi tarafından halkın kullanımına açılacağını söyledi.

Alsancak Stadyumu'nun hali içler acısı!

Depremde yıkılma riski taşıdığı gerekçesiyle 4 ay önce kapatılan Alsancak Stadı’yla ilgili olarak bugüne dek bir somut adım atılmazken, tesisin içler acısı hali görenleri üzüyor.

Gazi Çelik: Uransan kiracısı hazır proje!

Uransan Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik “Daha önceki projelerimizde yaşam sürmeye devam edenlerin, yatırım için seçtiği projelerimizde kiracı bulma sorununu da Uransan olarak biz gideriyoruz” dedi.

Gazi Çelik: 2014 emlak ve inşaat sektörü için verimli geçmedi!

Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, odasında yaptığı açıklamada sektör açısından 2014 yılını değerlendirdi. Çelik, 2014 yılının çok verimli geçmediğinin altını çizdi..

Gazi Muhtarpaşa'da çalışmalar devam ediyor!

Gazi Muhtarpaşa'da çalışmalar devam ediyor. Gazi Muhtarpaşa Bulvarı' nın imajını değiştirmek için "Kentsel Tasarım Projesi" başlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çalışmaların yüzde 30'luk kısmını da tamamladı.

Alsancak'ın trafik sorunu çözülüyor!

Alsancak'ın trafik sorunu çözülüyor. İzmir’in merkezi konumundaki Alsancak’ın en büyük sorunu olan kaldırımlara park eden otomobiller konusunda belediye, emniyet ve vatandaşlar arasında fikir birliğine varıldı.

Alsancak Limanı taşınacak mı?

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, Alsancak Limanı'nın kentin tarihinde çok önemli bir yeri olduğunu ve başka bir yere taşınmaması gerektiğini dile getirdi..

alsancak Gazi İlkokulu yıkılacak mı Haberi

alsancak Gazi İlkokulu yıkılacak mı


İzmir'in incisi Kordon'da 2007 yılından beri Kordon İşadamları Derneği Başkanlığı'nı yürüten Ömür Şanlı, 30 Mart seçimlerinde AK Parti Konak Belediye Meclis Üyesi seçilerek siyaset hayatına da adım atarken tüm esnafın sesi olacağını söyledi. Alsancak Limanı'ndan Konak Pier'e kadar 120 işletme bulunan Kordon'daki en büyük sıkıntının otopark sorunu olduğunu belirten Şanlı, ilginç bir öneride bulunarak Gazi İlkokulu'nun kaldırılıp altının otopark üstünün ise meydan olmasını önerdi. Kordon'daki işletmelerden 6 ayda 10 ton yemek artığını hayvan barınaklarına vererek örnek bir projeye imza attıklarını belirten Şanlı, Kordon'u uçuracak projelerini birlikte selfie pozu verdiği arkadaşımız Tolga Tekin'e anlattı. 

* Kordon sizin için ne ifade ediyor?

Kordon İzmir'in simgelerinden biri. İzmir deyince Kordon ön plana çıkıyor. Her kentin bir kimliği olduğu gibi Kordon'da İzmir'in kimliği. Ben her...