03 / 05 / 2024

alsancak otomatik çok katlı otopark

alsancak otomatik çok katlı otopark

Alsancak’taki binanın mekanik sistem ve asansör montajı tamamlanarak testlere başladı. 280 araç kapasiteli tam otomatik otoparkta aynı anda 4 araca işlem yapılabiliyor. Her bir aracın park edilmesi 3 dakika sürüyor.

8 çeşit kahve yapma özelliği bulunan Philips EP4346/70 tam otomatik espresso makinesinin fiyatı belli oldu!

Philips, 8 çeşit kahve yapma özelliğiyle sınıfının en iyi espresso makinelerinden biri olan EP4346/70 tam otomatik espresso makinesini ürettiğini duyurdu. Kahve tiryakilerini çok sevindirecek bu haberin ardından bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Kahve tiryakilerine müjde! N11’de tam otomatik espresso makinesi dip fiyattan satışa çıktı

N11, kahve tiryakilerine özel Philips EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi’ni satışa çıkardı. Pek çok kredi kartına taksit imkânı da sunan N11, espresso makinesine ilişkin her şeyi resmi internet sitesinden paylaştı.

Wi-Fi bağlantısı ve barista moduyla Siemens Tam Otomatik Kahve Makinesi kahve tiryakilerinin imdadına koşuyor!

Filtre kahve, espresso, mocha, latte ve daha pek çok kahve çeşidini istediğiniz her yerde kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz tam otomatik kahve makinesi, Siemens farkıyla satışa sunuldu. Peki, Siemens TI9553X9RW Tam Otomatik Kahve Makinesi’nin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Siemens TE655203RW 1500 W 1700 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Inox 20 bin 180 TL! En uygun fiyata nereden alınır?

Siemens Çok Amaçlı Kahve Makinesi çeşitli fonksiyonu sayesinde aynı anda iki içecek hazırlayabiliyor. Aynı zamanda cihazın tam otomatik buharlı temizlik sistemi dikkat çekiyor. 

Bu fırsat kaçmaz! Otomatik Vites Fiat Egea Türkiye'de! İşte 25 Mart 2022 Fiyat listesi!

Ülkemizde en çok rağbet gören ve satılan otomobil modellerinden biri olan Fiat Egea'nın otomatik vites seçeneği sonunda alıcılarının beğenisine sunuldu. Peki otomatik vites Fiat Egea modelinin fiyatı ne kadar? Cevabı haberimizde...

Alsancak şantiyeye döndü!

İzmir’in kalbi Alsancak semtinde bir çok sokak doğal gaz çalışmaları nedeniyle şantiyeye dönüştü. Ağır iş makinalarının girdiği sokaktaki kazılar vatandaşları ve esnafı olumsuz yönde etkiledi.

Alsancak Limanı taşınacak mı?

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, Alsancak Limanı'nın kentin tarihinde çok önemli bir yeri olduğunu ve başka bir yere taşınmaması gerektiğini dile getirdi..

Abdülaziz Ediz: Alsancak Limanı'nı kaldırma lüksümüz yok!

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, Alsancak Limanı'nın kentin tarihinde çok önemli bir yeri olduğunu ve başka bir yere taşınmaması gerektiğini dile getirdi

Alsancak Stadı'nda son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Alsancak Stadı'yla ilgili geçtiğimiz ay içerisinden şok bir karar gelmişti. Depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı iddialarıyla sık sık gündeme gelen emektar tesiste son durum ne?

İzmir Alsancak Stadı kapatıldı!

İzmir'de Göztepe ve Karşıyaka'ya yapılması planlanan 15'er bin kişilik iki stadın nereye inşa edileceği tartışmaları devam ederken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Alsancak Stadı'yla ilgili şok bir karar aldı.

Alsancak Stadı için iki Bakanlık'tan şok karar!

İzmir'de Göztepe ve Karşıyaka'ya yapılması planlanan 15'er bin kişilik iki stadın nereye inşa edileceği tartışmaları devam ederken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Alsancak Stadı'yla ilgili şok bir karar aldı.

İzmir Alsancak Tam Otomatik Otoparkı açıldı!

Türkiye’nin en büyüğü İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan “Türkiye’nin en büyük tam otomatik katlı otoparkı”, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir törenle hizmete alındı.

Alsancak Tam Otomatik Otoparkı yarın açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ülkenin “tam otomatik çok katlı otopark yapan ilk kamu kurumu” oldu. Alsancak’ta yapımı tamamlanan 11 katlı otopark, yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı bir törenle hizmete açılacak.

alsancak otomatik çok katlı otopark Haberi

alsancak otomatik çok katlı otopark


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de otomatik çok katlı otoparkı kente kazandıran ilk kamu kurumu oldu. Alsancak’taki binanın mekanik sistem ve asansör montajı tamamlanarak testlere başladı. 280 araç kapasiteli tam otomatik otoparkta aynı anda 4 araca işlem yapılabiliyor. Her bir aracın park edilmesi 3 dakika sürüyor. 


Uyguladığı pek çok proje ile Türkiye’ye örnek olan İzmir, yine bir ilk imza attı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, otomatik çok katlı otoparkı kente kazandıran ilk kamu kurumu oldu. Şair Eşref Bulvarı Alsancak Hocazade Camii karşısında bulunan 939 metrekarelik arsada kamulaştırma dahil toplam 20 milyon TL maliyetle “tam otomatik katlı otopark” inşa eden Büyükşehir Belediyesi, projedeki tam otomatik otoparkın mekanik sistem ve asansör montajını tamamlayarak testlere başladı. Otopark, Alsancak bölgesinin ihtiyacının karşılanması için 280 araç kapasiteli ve 11...