27 / 04 / 2024

Kahve tiryakilerine müjde! N11’de tam otomatik espresso makinesi dip fiyattan satışa çıktı

Kahve tiryakilerine müjde! N11’de tam otomatik espresso makinesi dip fiyattan satışa çıktı

N11, kahve tiryakilerine özel Philips EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi’ni satışa çıkardı. Pek çok kredi kartına taksit imkânı da sunan N11, espresso makinesine ilişkin her şeyi resmi internet sitesinden paylaştı.



N11 ile Philips, kahve tiryakileri için resmen güçlerini birleştirdi. Philips EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi’ni görücüye çıkaran N11, aynı zamanda pek çok kredi kartına 9 taksit fırsatının da bulunduğunu duyurdu. Peki, Philips EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi’nin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

EVDE TAZE DEMLENMİŞ İPEKSİ PÜRÜZSÜZLÜKTE CAPPUCCİNO

En beğendiğiniz bitki temelli süt alternatifleriniz ile de ipeksi pürüzsüzlükteki cappuccino’nun keyfini çıkarın. Siklonik köpürtme özelliği ile LatteGo, makul oranda yağ ve protein içeren çeşitli süt ve bitki bazlı alternatifleri oluşabilecek en yoğun köpük tabakasına dönüştürür.

Kahve tiryakilerine müjde! N11’de tam otomatik espresso makinesi dip fiyattan satışa çıktı

SÜTLÜ KAHVE DAHİL 12 ÇEŞİT KAHVENİN TADINA VARIN

İçtiğiniz her fincan kahvenin tadına varmak sizin elinizde. Philips EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makineniz sert bir espresso'dan hafif bir cappuccino'ya kadar tüm kahveleri hiç zorluk çıkartmadan hemen hazırlar.

SEZGİSEL EKRAN İLE KAHVENİZİ KOLAYCA SEÇİN

Kullanımı kolay ekran ile lezzetli bir kahveye ulaşmanız artık son derece kolay. Taze çekirdeğinizin yoğunluğunu birkaç aşamada istediğiniz şekilde ayarlayabilir ve istediğiniz kahvenin tadına varabilirsiniz.

Peki, Philips EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi’nin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte Philips EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi ile ilgili tüm merak edilenler...


Geri Dön