27 / 04 / 2024

MediaMarkt’ta Philips tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt’ta Philips tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, kahve tiryakilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Philips EP2220/10 tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıkaran MediaMarkt, espresso makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.



Philips EP2220/10 tam otomatik espresso makinesini internet sitesinde özel uygun fiyatla görücüye çıkaran MediaMarkt, aynı zamanda 9 taksit fırsatının da bulunduğunu açıkladı. Peki, Philips tam otomatik espresso makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

5 BİN FİNCANA KADAR KAHVE DEMLEYİN

Makine uyarı verdiği zaman filtreyi değiştirerek makinenizde kireç temizlemeye gerek kalmadan 5 bin fincana kadar kahve demleyebilirsiniz.

SEZGİSEL DOKUNMATİK EKRAN İLE KAHVENİZİ KOLAYCA SEÇİN

Philips EP2220/10 tam otomatik espresso makinesi sayesinde taze çekirdeklerden hazırlanmış kahvenin karşı konulmaz tadına ve aromasına tek dokunuşla ulaşın. Sezgisel dokunmatik ekranı, en sevdiğiniz kahveyi kolay bir şekilde seçmenizi sağlar.

MediaMarkt’ta Philips tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıktı!

KLASİK SÜT KÖPÜRTÜCÜ İLE LEZZETLİ SÜT KÖPÜĞÜ

Klasik Süt Köpürtücü, buharı dağıtarak cappucino'nuz için kolay bir şekilde yumuşacık süt köpüğü hazırlamanıza imkân verir. Bunun yanı sıra, yalnızca iki parçadan oluşan Klasik Süt Köpürtücü kolayca temizlenir.

HER FİNCANDA MÜKEMMEL SICAKLIK, AROMA VE KREMA

Philips EP2220/10 tam otomatik espresso makinesinde bulunan ve su sıcaklığını 90 ve 98 derece arasında tutarken su akış hızını düzenleyerek demleme sıcaklığı ve aroma çıkarma arasında optimum bir denge yakalayan akıllı Aroma Extract sistemi, nefis kahvelerin keyfini çıkarmanızı sağlar.

Peki, Philips tam otomatik espresso makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte detaylar...


Geri Dön