29 / 04 / 2024

Alsancak semti 1469 Sokak

Alsancak semti 1469 Sokak

Konak'ta, kullanılmayan eski bir binanın duvarına 'Dikkat Yıkılabilir' yazsısı asılırken, çevresinde ise hiçbir önlem alınmaması dikkat çekti.

Meclis, Alsancak Stadı için olağanüstü toplanacak!

Alsancak Stadı'nın yapımına olanak sağlayacak 1/1000 ölçekli imar planlarını karara bağlamak için Büyüşehir Belediye Meclisi'ni 31 Ekim Pazartesi günü olağanüstü toplantıya çağırdı.

Alsancak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsancak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Sancaktepe'de Muhterem Yanık ve İlham Özdemir tarafından kuruldu.

Alaçatı Çarşısı ve Alsancak Meydanı, Ankara'ya taşınıyor!

İzmir'in simgelerinden Alaçatı Çarşısı ve Alsancak Meydanı'nı Ankara'da görünce şaşırmayın!.. Sinpaş GYO, Ege yaşamı konseptini Çankaya'da hayata geçiriyor. Üstelik iki projede de şimdiden yüzde 60 kazandırarak...

İzmir Alsancak’taki günlük kiralık evler isyan ettirdi!

İzmir Alsancak’ta sayıları her geçen gün artan günlük kiralık evler, sonunda otel ve pansiyon işletmecilerini isyan ettirdi. İşletmeciler, “Biz vergimizi ödeyip istihdam yaratırken, bu evlerin çoğu ahlaki olmayan işler için kullanılıyor” diye konuştu

Alsancak Stadı'nın çevresi moloz alanı oldu!

Futbolda yıllardır stat sıkıntısını aşmaya çalışan İzmir'de yıkılan Alsancak Stadı'nın çevresi ve Karşıyaka Latife Hanım Mahallesi'nde yapılması planlanan stat, moloz döküm alanına dönüştü.

İzmir Alsancak Stadı 300 günde tamamlanacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) vasıtasıyla Alsancak Stadı'nın Kasım ayı içinde ihaleye çıkması planlıyor. Yenilenecek stadın, ihaleyi kazanacak firmaya yer tesliminin ardından 300 gün içerisinde tamamlanması öngörülüyor.

Alsancak Limanı'nın imar planı sorunu çözülüyor!

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Alsancak Kruvaziyer Limanı'nın imar planlarına yönelik sorunları çözmek için Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) ve Konak Belediyesi'nin birlikte çalışma kararı aldığını belirtti.

Alsancak Stadı arazisinin imar planı işlendi!

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Altay 1914 Taraftarlar Derneği'nin Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde düzenlediği taraftar gecesinde Alsancak Stadı konusunda camiaya müjde verdi.

Alsancak Limanı, Ege'yi dünyaya açıyor!

Türkiye’deki üç doğal limandan biri olan İzmir'deki Alsancak Liman İşletmesi, özellikle Ege Bölgesi'ni dünyaya açıyor

Özelleştirme'den Alsancak Limanı cevabı!

Konak Belediye Başkanı Pekdaş'ın Alsancak Limanı'na yönelik 3 temel sorunun çözümü için belediye ile Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın teknik ekiplerin oturup görüşmesi yönündeki çağrısına Ankara'dan cevap geldi.

İzmir Alsancak Stadı'nda son durum!

İzmir'de depremde yıkılma riski bulunduğu gerekçesiyle geçen yıl tribünleri yıkılan Alsancak Stadı'nın yenilenmesi projesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi, bakanlıktan gelen 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliğini onayladı.

Alsancak'ta yüksek kiralar iş yerlerini vurdu!

İZMİR’de bir zamanlar herkesin oturma, işyeri açma hayali kurduğu, kentin en lüks semtlerinden Alsancak’ın artık eski havası kalmadı.

İzmir Alsancak Limanı için çözüm çağrısı!

İzmir Alsancak Limanı'nın özelleştirilme sürecindeki itiraz yolunda Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş 7 maddelik itirazın 2 maddesi üzerinde çözüm çağrısı yaptı.

Alsancak semti 1469 Sokak Haberi

Alsancak semti 1469 Sokak

Alsancak semti 1469 Sokak'ta bulunan bir bina, Konak Belediyesi ekipleri tarafından her an yıkılabileceği tespitinin ardından duvarına 'Dikkat Yıkılabilir' yazısı asıldı. Ancak bu uyarıya rağmen, işlek bir sokakta olan bina etrafında önlem alınmamış olması dikkat çekti. Günün her saati araç ve yayaların yoğun olarak kullandığı sokaktaki metruk bina, her an çökme ve yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Çevredeki vatandaşlar ise yazı ile uyarılara rağmen çaresizce tehlikeli sokağı kullanmaya devam ediyor. Yaşanabilecek bir yıkımın can kayıplarına ya da yaralanmalara neden olabileceğini belirten vatandaşlar, yetkililerin bina çevresinde önlem alması gerektiğini söylediler.  


Yeni...