25 / 07 / 2024

Alsancak sokakları

Alsancak sokakları

Fawori Boya, Alsancak Rotary Klübü ve Konak Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği trafo, sokak ve caddeleri boyama projesine destek veriyor

İzmir Alsancak'ta altyapı çalışmaları ne zaman bitecek?

İzmir'in Alsancak semtinde farklı kurumların aylardır bitirilemeyen altyapı çalışmaları yüzünden sokakların köstebek yuvasına dönmesi, bölgede evli ya da işyeri bulunan vatandaşları bıktırdı.

Alsancak’taki su ve kanal şebekeleri yenileniyor!

İZSU, sokakların yeniden kazılmaması için hızla harekete geçerek Alsancak’taki 30 yıllık su ve kanal şebekelerini yenilemeye başladı. İçme suyu branşmanlarının da yenilendiği çalışma 3 milyon liraya mal olacak.

Ekrem Demirtaş'tan Alsancak Limanı açıklaması!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Socar Türkiye 'nin CEO'su Kenan Yavuz'un, Alsancak Limanı'nın konteyner bölümünün kaldırılması yönündeki açıklamalarıyla ilgili eleştiride bulundu.

1954 yılında İstanbul Belediyesi sokakları yıkamaya başlamış!

1954 yılında İstanbul Belediyesi, yolları ve yol kenarlarındaki yeşillikleri sulamakta kullanılan arazöz satın alarak, sokakları yıkamaya başlamış. O yıllarda bu uygulama sadece Beyoğlu Caddesi'nde yapılmış.

Beyoğlu sokakları dezenfekte edildi!

Kurban Bayramı boyunca kirlenen sokakları yoğun bir şekilde temizleyen Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 2743 personel ve de 377 araçla sokakları temizleyerek dezenfekte etti.

İzmir Alsancak 550 metrelik karayolu tüneli proje ihalesi 17 Ekim'de!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak trafiğini rahatlatacak önemli bir yatırımı hayata geçirmek için düğmeye bastı. Alsancak Vahap Özaltay Meydanı ile Liman Caddesi’ni birbirine bağlayacak 550 metrelik karayolu tüneli için proje ihalesine çıkıyor.

Altay Alsancak Stadı için dava açtı!

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının Alsancak Stadının depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı.

Altay Spor Kulübü, Alsancak Stadı için dava açtı!

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının Alsancak Stadının depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı...

Alsancak Stadı'nın boşaltılması kararına karşı dava açıldı!

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Alsancak Stadı'nın depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı

Alsancak Stadı'nın stat olarak kalması için kampanya başlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından boşaltılması ve futbol maçlarına kapatılması kararı alınan Alsancak Stadı'nın stat olarak kalması için kampanya başlatıldı.

Alsancak Stadı'nın boşaltılması kararı için iptal davası açıldı!

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının Alsancak Stadının depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı.

Asmalı Sokaklar'da 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dekar DK, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği ve satışlarının yüzde 8O'inin tamamlandığı Dekar Asmalı Sokaklar projesiyle orta gelirliyi bahçeli ev sahibi yapmayı hedefliyor. Projede 100 bahçeli ev bulunuyor.

Dekar Asmalı Sokaklar ile bahçeli ev sahibi olma fırsatı!

“Her Eve Bir Bahçe” konsepti ile bahçeli ev hayalini gerçeğe dönüştüren projelere imza atan Dekar DK, ‘’Dekar Asmalı Sokaklar” ile orta gelirlileri bahçeli ev sahibi yapıyor.

Alsancak sokakları Haberi

Alsancak sokakları

Daha iyi bir kent yaşamı için Fawori Boya sponsorluğunda, Konak Belediyesi bölgesindeki İzmir Agora Hürriyet Lisesi’nin duvarları yepyeni bir görünüme kavuştu.


Bu proje ile binlerce yıldır tarihin getirdiği güzelliklere ev sahipliği yapan İzmir sokaklarına eskisinden çok daha güzel bir görünüm kazandırılması amaçlandı.


Bu güzel projeye, Alsancak Rotary Kulübü ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri yetenekleri ve hayal güçleriyle destek verdi. 


Fawori’nin hayat kadar canlı sprey boyalarıyla İzmir’in güzelliklerini yansıtan resimler sayesinde öğrenciler İzmir sokaklarına renk...