03 / 05 / 2024

Alsancak Stadı İnşaat

Alsancak Stadı İnşaat

İzmir’de temeli, kentin düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü olan 9 Eylül’de, Göztepe Stadı’yla birlikte, Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılacak Alsancak Stadı’ndaki inşaat çalışmaları başladı.

Aziz Kocaoğlu: Kimse Alsancak Stadı'nı AVM'ye, inşaata açmaya kalkmasın!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ''Alsancak Stadı kentin vazgeçilmez bir değeridir, bu değer korunmalıdır'' dedi

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bu yıl 7 stadın inşaatı tamamlanacak!

Türkiye'de inşaatı biten ve yenilenen 32 stadın toplam kapasitesi 1 milyona yaklaştı. Hazır hale getirilen statlar futbol severleri ağırlamayı bekliyor. 

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Alsancak Stadı 2020-2021 sezonuna yetiştirilmeye çalışılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı yaptığı açıklamada Alsancak Stadı'ndaki inşaat çalışmalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen kontrollü şekilde devam ettiğini belirtti.

Bernabeu Stadı’nın inşaatına koronavirüs engeli!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle olağanüstü halin devam ettiği İspanya'da, Bernabeu Stadı’nın inşaatı durdu.

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

Göztepe Stadı 2020'de, Alsancak Stadı 2021'de açılacak!

İzmir'in yıllardır büyük bir özlemle beklediği Göztepe ve Alsancak Stadı'nın inşaatlarında yol yarılanırken, futbolseverleri yeni tesislerin ne zaman açılacağıyla ilgili büyük bir heyacan yaşanıyor.

Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gümüşhane Dernek Federasyonu (GÜDEF) tarafından düzenlenen organizasyonda Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacağını duyurdu.

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yunanistan AEK'in yeni stadının kaba inşaatı bitti!

Yunanistan’ın önde gelen spor kulüplerinden olan AEK yeni stadının yapımında sona gelindi. İstanbul’dan Atina’ya göç eden Rumların kurduğu sarı-siyahlı kulübün başkentteki yeni stadının kaba inşaatı bitti.

Karşıyaka Stadı'nın inşaat ruhsatı alınacak!

Karşıyaka Stadı için camianın yüreğine su serpen AK Partili Ayda Maç: ''İnşaat ruhsatını alıp Karşıyakalılar ile paylaşacağız'' diye açıklama yaptı. 

Alsancak Stadı İnşaat Haberi

Alsancak Stadı İnşaat

İzmir’de temeli, kentin düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü olan 9 Eylül’de, Göztepe Stadı’yla birlikte, Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılacak Alsancak Stadı’ndaki inşaat çalışmaları başladı. Metro İnşaat, spor Bakanlığı’yla sözleşme imzalayıp yeri teslim aldıktan sonra stat çevresine çit ördürmeye başladı. Stat arazisinde iş makineleri de çalışıyor. Ruhsat başvurusunu yapan firma, araziye şantiye kurup zemin çalışmalarına başlayacak, temel atmaya hazır hale getirecek. Üstü tamamen kapalı 3 tribünü olacak stadın 2018-19 futbol sezonunun ikinci yarısına yetiştirilmesi planlanıyor. Alsancak Stadı’nın imar planı değişikliği daha önce belediye kanalıyla...