02 / 05 / 2024

Alsancak Stadyumu yenileme çalışmaları

Alsancak Stadyumu yenileme çalışmaları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, Alsancak Stadyumu'nda başlayan yenileme çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Evora İzmir ne zaman teslim?

Evora İzmir projesinde ön satış süreci ilk etaptaki 1+1 ve 2+1 daireler için devam ediyor. İzmir Alsancak'ta Umur Bey Mahallesi'nde inşa edilen proje Alsancak Stadyumu'nun yanında ve sahile yakın konumda bulunuyor. 

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen büyükşehir stadyumunun zemin yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Alsancak Stadı yenileme çalışması Temmuz'da başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 28 Nisan'da ihalesini yaptığı İzmir Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmaları Temmuz ayında başlıyor...

Ümraniye Şehir Stadyumu yenileniyor!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın talimatıyla, Ümraniye Şehir Stadyumu'nda yenileme çalışmaları başladı.

İzmir Alsancak Stadı 2018'de açılacak!

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, İzmir'deki Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ekmekçioğlu, tesisin 2018-19 sezonunda kapılarını açacağının müjdesini verdi.

Alsancak Devlet Hastanesi'nde yenileme çalışmaları tamam!

İzmir'deki Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi yaklaşık beş aydır poliklinik ve klinik katlarında yapılan yenilenme çalışmalarıyla yeni yüzüne kavuştu.

Hatay Dörtyol 9 Ocak Şehir Stadyumu'nda yenileme başladı!

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde amatör futbol ligi maçlarının oynandığı 9 Ocak Şehir Stadyumu’nda restorasyon ve yenileme çalışması başlatıldı.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu’nda sona gelindi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, uzun zamandır kullanılmayan ve harap halde bulunan Mahmudiye 18 Eylül Stadyumu’nun bakım onarım ve yenileme çalışmalarında sona geldi.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, uzun zamandır kullanılmayan ve harap haldeki Mahmudiye 18 Eylül Stadyumu’nun bakım onarım ve yenileme çalışmalarına başladı, stadyumu’nun tribünleri, soyunma odaları ve saha temizliği yeniden yapılacak...

Alsancak'ın altyapısı yenileniyor!

Alsancak'ta yaz boyu süren altyapı çalışmaları tam bitti derken çile yeniden başladı. Pazaryeri çevresindeki sokaklarda doğalgazın ardından asfaltlanan yollar bu kez kanalizasyon yenileme çalışması için yeniden kazılmaya başlandı.

Bitlis Ahlat Şehir Stadyumu'nun çevresi yenileniyor!

Bitlis’in Ahlat Şehir Stadyumu’nun çevresinde ve iç kısımlarında başlayan yenileme çalışmaları devam ediyor.

İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'na yenileme kararı!

İZMİR Büyükşehir Belediye Meclisi, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nun yenilenmesi kapsamında belediyeye ait 1406 metrekarenin stat ve otopark tesislerinin yapılabilmesi için muvafakat verdi.

İzmir Alsancak Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına başlandı!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Alsancak Stadyumu yenileme çalışmaları Haberi

Alsancak Stadyumu yenileme çalışmaları

Nükhet Hotar, "İzmir'de stat yapılmasına sözde değil özde destek oluyoruz. Alsancak Stadı çok daha iyi şartlarda en kısa zamanda yeniden kapılarını açacak" dedi.


Nükhet Hotar, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan'ın ziyareti sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen yıl yapılan etütlerle depreme dayanaksız olduğu tespit edilen Alsancak Stadı'nda yenileme çalışmalarının başladığını anımsatarak, stadın en kısa zamanda sporseverlerin hizmetine açılacağını belirtti. 


İzmir'de yıllardır sorun olan stat problemine bir türlü çözüm üretilemediğine işaret eden Hotar, Karşıyaka ve Göztepe kulüplerinin de stat taleplerini karşılanıncaya kadar takip edeceklerini belirtti.


Hotar, "Konuyla AK Parti hükumetlerinin yapmış olduğu girişimlere yerel yönetimler ve diğer partilerin milletvekilleri hep karşı çıktı. Karşı çıktıkları kadar destek olsalardı kenti stat konusu ile bu kadar germeyecekler, taraftarların da yüzleri...