21 / 05 / 2024

alsancak Tam Otomatik Otoparkı nerede

alsancak Tam Otomatik Otoparkı nerede

Türkiye’nin en büyüğü İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan “Türkiye’nin en büyük tam otomatik katlı otoparkı”, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir törenle hizmete alındı.

Alsancak'ın altyapısı yenileniyor!

Alsancak'ta yaz boyu süren altyapı çalışmaları tam bitti derken çile yeniden başladı. Pazaryeri çevresindeki sokaklarda doğalgazın ardından asfaltlanan yollar bu kez kanalizasyon yenileme çalışması için yeniden kazılmaya başlandı.

Gökhan Nermanoğlu: Alsancak Stadı'nın yıkımı 1 ayda biter!

Alsancak Stadı Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

İzmir Alsancak Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına başlandı!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

İzmir Alsancak Stadı yıkılıyor!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.İşte Alsancak Stadı'nın son hali;

Alsancak stadının yıkım çalışmaları sürüyor!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

İzmir Alsancak Stadı'nda yıkım başladı!

İzmir'de 2014 yılının Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı'na ilk kazma tam 11 ay sonra vuruldu.

Erdal Aksünger: Alsancak Stadı'nın yenilenmesini istiyoruz!

CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, İzmir Alsancak Stadı'nın depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle kapatılmasıyla ilgili, "Alsancak Stadı'nın yerinde kalmasını, tarihine, kimliğine ve ruhuna uygun bir şekilde yerinde yenilenmesini istiyoruz" dedi.

İzmir Alsancak Stadı spor tesisi olarak kalacak!

İzmir Alsancak Stadyumu'nun, uzmanların can güvenliği tehdidi ve güçlendirilmesinin ekonomik olmayacağı yönündeki raporu üzerine kapatıldığı bildirilirken, stadyumun yerinin spor alanı olarak kalacağı belirtildi.

Bülent Delican: Alsancak Stadı AVM olmayacak!

Alsancak Stadı'nın maçlara kapatılma kararının ardından CHP İzmir milletvekilleri stat yerine "AVM mi yapılacak?" şeklinde önerge vermiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise "Ne yapacaksanız onu açıklayın" diyerek çağrıda bulunmuştu

Mehmet Ali Susam: Alsancak'ın yerine yeni bir stat yapılmalıdır!

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, "Alsancak Stadı deprem güvenliği nedeniyle kapandıysa eğer, Spor Bakanlığı aynı yere yeni bir stat yapılacağını ilan etmelidir" dedi.

Toprak koruma ve arazi kullanımı kanunu tam metni!

Toprağı koruyan, tarım arazilerinin sınıflandıran, asgari tarımsal arazi ve yeter gelirli tarımsal arazi büyüklüklerinin belirleyen 6537 sayılı Toprak koruma ve arazi kullanımı kanunu tam metni..

Aziz Kocaoğlu: Alsancak Stadyumu'nun yerine ne yapacaksınız?

İzmir Büyüksehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu depreme dayanıksız olduğu için kapatılan Alsancak Stadı'yla ilgili "Boşaltma kararı verdiğiniz Alsancak Stadı'nın yerine ne yapacaksınız? Açıklayın, öğrenelim" diye konuştu.

Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi temizlendi!

Her gün yüz binlerce İzmirlinin ve turistin uğradığı Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü nce başlatılan geniş kapsamlı temizlik sayesinde tertemiz oldu.

alsancak Tam Otomatik Otoparkı nerede Haberi

alsancak Tam Otomatik Otoparkı nerede


Türkiye’nin en büyüğü İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan “Türkiye’nin en büyük tam otomatik katlı otoparkı”, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir törenle hizmete alındı. Başkan Aziz Kocaoğlu, İzmirlilerin yeni otoparkı 15 gün boyunca 3 saat süreyle ücretsiz olarak kullanabileceklerini müjdeledi.  

Uyguladığı pek çok proje ile örnek olan İzmir, yine bir ilke imza atarak ülkenin en büyük tam otomatik katlı otoparkını İzmirliler ile buluşturdu. Türkiye’de tam otomatik bir otoparkı kente kazandıran ilk kamu kurumu olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak Bölgesi’nin otopark sorununa çözüm olacak bu önemli yatırımı; CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan yardımcıları, İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve davetlilerin katıldığı tören ile hizmete aldı. 

Törende İzmir’in barış ve sevgi kenti olduğu vurgusu yapan CHP Lideri Kemal  Kılıçdaorğlu, “İzmir'de...