28 / 04 / 2024

Alsancakta boş dükkan sayısı artıyor mu

Alsancakta boş dükkan sayısı artıyor mu

İzmir'de bir zamanlar herkesin oturma, işyeri açma hayali kurduğu, kentin en lüks semtlerinden Alsancak'ta boş dükkan sayısı hızla artıyor. Büyük markalar, Gül Sokak'ı terk ediyor.

ABD'deki AVM'lerde boş dükkan sayısı artıyor!

ABD'deki AVM'lerde boş dükkan sayısı son 6 yılın en yükseğine ulaştı. Perakende zinciri Brookstone, 101 mağazasını kapatacağını açıkladı. 

İzmit Halkevi'ndeki 11 dükkan yıkıldı!

İzmit Halkevi’ndeki 11 adet dükkan İzmit Kaymakamlığı’nın kararı doğrultusunda boşaltılarak yıkıldı.

İstanbul'un caddelerinde dükkanlar boşalıyor!

JLL Türkiye’nin 'Perakende Caddeleri' raporu açıkladı. Rapora göre, İstiklar ve Nişantaşı'nda boş dükkan sayısı artıyor. Raporda kentsel dönüşüm süreçleri irdelendi.

Bolu Yeni Sanayi Sitesi’nde 50 dükkan boş kaldı!

Bolu Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan 1006 dükkandan 956’sı alıcısını buldu. Son 50 dükkan için ise alıcı bulunamadı. Dükkanların değerlendirilmesi konuşunda sonuca varılacak.

Alsancak'ta boş dükkan sayısı artıyor!

İzmir'de bir zamanlar herkesin oturma, işyeri açma hayali kurduğu, kentin en lüks semtlerinden Alsancak'ta boş dükkan sayısı hızla artıyor. Büyük markalar, Gül Sokak'ı terk ediyor.

Antalya Kemer'de Haziran'da 170 dükkan boşaldı!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, göynük, Çamyuva, Tekirova ile birlikte Türkiye’nin en önemli turizm bölgesi Kemer’de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi.

Antalya Kemer'de boş dükkan sayısı arttı!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Kemer'de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi. Dere, bu yılın ilçedeki son 30 yılın en kötü turizm sezonu olduğunu belirtti.

Bağdat Caddesi'nde 30 dükkan boşaldı!

Perakendenin gözbebeği, alışverişin en önemli caddelerinden biri olan İstanbul Kadıköy’deki Bağdat Caddesi son bir yıl içinde ciddi bir sıkıntıya girdi.Yıllardan beri ilk defa caddede 30’a yakın boş dükkan satılık veya kiralık tabelasıyla müşteri bekliyor

Eskişehir'de boş bir dükkan otopark'a dönüştürüldü!

Eskişehir'de otopark sorunu gün geçtikçe hissedilir şekilde artış gösteriyor. Hasan Polatkan Caddesi’ndeki boş bir dükkanın otopark gibi kullanılmaya başlanması hayret uyandırdı.

Dükkan tahliye taahhütnamesi örneği!

Gayrimenkul kiralamalarında kira dönemi içerisinde kiracı tahliye taahhütnamesi verebiliyor. Kiracı, tahliye taahhütnamesi vererek kiraladığı taşınmazı boşaltacağı tarihi beyan etmiş oluyor. İşte dükkan tahliye taahhütnamesi örneği..

Dükkanın banka şubesine kiralanması!

Şube açma yarışı içinde olan bankalar, merkezi bir yerde boş bir dükkana sahip olanların işine yarıyor. Peki dükkanın banka şubesine kiralanması nasıl gerçekleşiyor? İşte yanıtı...

Vakıflar, Balıkesir'de restore karşılığı dükkan kiralayacak

Balıkesir Vakıflar, 4 Mart 2011 tarihinde gerçekleştireceği ihale ile 46 metrekarelik dükkanı restorasyon karşılığında kiraya verecek

Beyazıt Meydanı'nda 22 dükkan yıkıldı!

Fatih Belediyesi, Anıtlar Yüksek Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda Beyazıt Meydanı'ndaki 22 dükkanı yıktı...

Alsancakta boş dükkan sayısı artıyor mu Haberi

Alsancakta boş dükkan sayısı artıyor mu


İzmir'de bir zamanlar herkesin oturma, işyeri açma hayali kurduğu, kentin en lüks semtlerinden Alsancak'ta boş dükkan sayısı hızla artıyor. Büyük markalar, Gül Sokak'ı terk ediyor. İşyeri devirlerinde hava paralarının havalarda uçuştuğu, yüksek kira ve kapora bedelli evlerin tutulmak için yarışıldığı Alsancak'ta artık eski heyacan bitti.


Aylarca kiracı bekleyen işyerlerine, yeni kapananlarla her gün yenileri eklenirken, yatırım için kimse bu sektöre girmiyor. Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Gül Sokak, Talatpaşa Bulvarı ve Plevne Bulvarı başta olmak üzere piyasadaki ekonomik sıkıntıya dayanamayan yüzlerce işyerinde boşalmalar oldu. Boşalan iş yerlerine yeni kiracı bulunamazken bunlara her gün yenileri ekleniyor. Özellikle büyük markaların adresi olan Gül Sokak'ta ışıltılı vitrinler yerini 'kiralık' ve 'satılık' yazılı tozlu camlara bıraktı. İş hacminin düşmesi, kira bedellerinin yüksekliği nedenleriyle dükkanlar kapandı.



Yeni...