02 / 05 / 2024

Alsar Gayrimenkul Levent No 5 fiyat listesi

Alsar Gayrimenkul Levent No 5 fiyat listesi

Mayıs 2018'de tamamlanması öngörülen Levent No 5 Offices projesi 46 ofis ve 12 dükkandan meydana geliyor. Peki Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

Yeni Levent'te Dap Gayrimenkul'ün ve Emlak Konut GYO'nun toplam geliri yükseldi! 

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Gelirlerinin yükseldiğini duyurdu. Peki her iki şirketin projedeki toplam geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Elit Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Levent Şubesi açıldı!

Elit Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Levent Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Karabacak tarafından açıldı.

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Levent Loft 2 gayrimenkul 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Levent Loft 2'ye ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Diamond Levent Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Diamond Levent Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yahya YAE Almannaıe tarafından kuruldu. 

Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Mayıs 2018'de tamamlanması öngörülen Levent No 5 Offices projesi 46 ofis ve 12 dükkandan meydana geliyor. Peki Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Levent No 5 fiyat!

Saral ve Altınbaş Holding tarafından kurulan Alsar Gayrimenkul imzası taşıyan Levent No 5 projesi 6 ofis ve 12 dükkandan meydana geliyor. Proje 5 bin metrekare alana sahip. İşte Levent No 5 fiyat...

Levent No/5 ön satışta! Metrekaresi 2 bin 800 dolara!

Alsar Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Levent No/5 projesinde ön satışlar başladı. Projede metrekare fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor.

Levent Vadi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Vadi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Müjdat Güler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Beyoğlu, Şişhane Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

SLS Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SLS Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Levent Suat Selçuk tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi, Sabah Sokak'ta kuruldu.

Emlak Konut GYO 6. Levent ihalesi 2 Şubat'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 2 Şubat'ta yapılacak. 6. Levent ihalesinin ilk oturumunda en yüksek teklif 25 milyon TL olarak verilmişti.

Alsar Gayrimenkul Levent No 5 fiyat listesi Haberi

Alsar Gayrimenkul Levent No 5 fiyat listesi


Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Levent No 5 Offices projesi 46 ofis ve 12 dükkandan meydana geliyor. 


Mayıs 2018'de tamamlanması öngörülen Levent No 5 projesi zemin ve 6 normal kat olarak dizayn ediliyor. 


24 bin metrekare satılabilir alana yer verilen Levent No/5 projesinde avlu, 350 araçlık otopark, kuaför, eczane, kafe, restoran gibi sosyal imkanlar bulunuyor. Proje Saral ve Altınbaş Holding tarafından kurulan  Alsar Gayrimenkul imzası taşıyor. 


Büyükdere Caddesi Levent No/5 projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolar ile 4 bin 600 dolar arasında, dükkanlarda ise 3 bin 900 dolar ile 5 bin 500 dolar arasında değişiyor.


Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?


Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices projesi İstanbul Levent'te 5 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. 35 bin metrekare inşaat...