07 / 07 / 2024

Alsheıkh Albasha Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Alsheıkh Albasha Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Alsheıkh Albasha Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Walıd E Khalbuss ve Suhaıb Alsheıkh ortaklığıyla 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Eyüp, Sakarya Mahallesi, Mimar Sinan Alt Sokak'ta kuruldu.

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Vana Chıkhı tarafından kuruldu.

Aldelaıgan Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldelaıgan Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Samı A Kh M Aldelaıgan tarafından kuruldu.

Türkialenezi İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Türkialenezi İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Khaled E Kh S A tarafından kuruldu.

Türkialenezi İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkialenezi İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Khaled E KH S A tarafından kuruldu.

Fırst Step Group Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Step Group Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Fares Alsheıkh tarafından kuruldu.

Adler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Adler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kartal'da Fahmı A.B. Khısro tarafından kuruldu.

Elmas İstanbul Yapı İnşaat Taahhütleri Limited Şirketi kuruldu!

Elmas İstanbul Yapı İnşaat Taahhütleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suhaıb Alsheıkh tarafından kuruldu.

Legacy Realtors Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Legacy Realtors Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alchıkh ve  Houda Hamzeh Alhamzawı tarafından kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mona Boroumandnya ve Pouyan Pourakbar Khıavı ortaklığında kuruldu.

Express Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Express Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aya Babnsey ve Ramı Manafıkhı ortaklığında kuruldu.

Travelista Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!  

Travelista Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ghiath Chıkh Katna ve Mhd Mazen Al Waa ortaklığında kuruldu.

KH Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

KH Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Karl Handl tarafından kuruldu.

Alsheıkh Albasha Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Alsheıkh Albasha Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Alsheıkh Albasha Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Walıd E Khalbuss ve Suhaıb Alsheıkh ortaklığıyla 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Eyüp, Sakarya Mahallesi, Mimar Sinan Alt Sokak'ta kuruldu. 


Alsheıkh Albasha Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller  üzerine irtifak,intifa,sükna,katmülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-)Gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak ,ekspertiz raporları hazırlamak hazırlatmak.Hertürlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane,ve işyeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek.Başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak. c-)Şirket yurt içi ve yurtdışında tüm tekstil  ürünleri,hırdavat malzemeleri,elektrik malzemeleri,gıda ürünleri,hediyelik eşya,bilgisayar malzemeleri,mobilya ve malzemelerinin  alım- satım ve...