28 / 04 / 2024

Altagamma Home 2 duvar

Altagamma Home 2 duvar

Sirpi markasının modern duvar kağıdı koleksiyonu “Altagamma Home 2” ile urban stilini duvarlarınıza yansıtın. Siz de Paris’e bambaşka bir pencereden bakmak istiyorsanız; "Altagamma Home 2" duvar kağıdı koleksiyonuna mutlaka göz atın!

Folkart Liva Home 2.etap fiyat listesi!

Folkart Liva Home 2.etap fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Folkart tarafından hayata geçirilen projede 2. etap satışa sunuldu.

Folkart Liva Home 2.etap satışta!

Liva Home Uzundere projesi Folkart imzası taşıyor. 2.etap satışları başlayan projede daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor..

Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı ile doğayı evinize taşıyın!

İtalyan Sirpi, Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı koleksiyonu ile doğanın izlerini duvarlarınıza taşıyın. Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı her an doğayı yaşatacak.

Yataş, Karadağ'da 2'nci Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home, Karadağ'ın Podgorica şehrinin mobilya merkezi olarak bilinen Donja Gorica caddesindeki 4 katlı ve 2 bin 80 metrekare alanında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Urban stili duvarlarda!

Sirpi markasının modern duvar kağıdı koleksiyonu “Altagamma Home 2” ile urban stilini duvarlarınıza yansıtın. Siz de Paris’e bambaşka bir pencereden bakmak istiyorsanız; "Altagamma Home 2" duvar kağıdı koleksiyonuna mutlaka göz atın!

Rams Yapı Sample Home'da 405 bin TL'ye 2+1!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen Rams Yapı Sample Home projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 405 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataşehir Rams Sample Home'da 390 bin liraya 2 oda 1 salon daire!

Ataşehir Sample Home projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor. Proje 2016 yılında teslim edilecek.

Sample Home Ataşehir'de 2+1 daireler 390 bin TL'ye!

Rams Yapı imzasıyla Ataşehir'de yükselen Sample Home'da daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor.

Sample Home'da 2+1'ler 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Rams Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Batı Ataşehir'de hayata geçirilen Sample Home'da daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Güneşli Home Aves’te son 2 stüdyo daire 162.000 TL'ye!

İstanbul’un ulaşım olarak en önemli bölgelerinden biri olan Güneşli’deki HOME AVES projesinde yaşam başladı.Sosyal tesislerinin de hizmete açıldığı projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Rams Sample Home'da 390 bin TL'ye 2+1!

Rams yapı tarafından hayata geçirilen Sample Home İstanbul Batı Ataşehir'de yükseliyor. Toplam 41 daireden oluşan projede 2 oda 1 salon daire fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sample Home ne zaman teslim?

Toplam 1.200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Sample Home ne zaman teslim?

Ataşehir Canan Business projesinde 396 bin TL'ye home office!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeneklerinden meydana gelen Ataşehir Canan Business projesinde fiyatlar 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Altagamma Home 2 duvar Haberi

Altagamma Home 2 duvar

HannaHome’un temsilcisi olduğu italyan Sirpi markası, tarihi dokusu ile ölümsüzleşen mimarisinin yanı sıra modern metropol hayatın da izlerini taşıyan Paris şehrinden ilham alarak tasarladığı “Altagamma Home 2” duvar kağıdı koleksiyonu ile evinizde büyüleyici bir atmosfer yaratacak…


Paris’in bohem ve modern yüzünü anlatan harita desenlerinden urban desenlerine, patchwork desenlerden farklı duvar panolarına uzanan seçeneklerini yeşil ve mavi gibi renklerin yanı sıra kahve ve kum rengi gibi soft tonlarla yorumlayan “Altagamma Home 2”; desenlerini tamamlayabileceğiniz düz ve çizgili tasarımları ile stil ve kaliteyi bir arada sunuyor…


Siz de Paris’e bambaşka bir pencereden bakmak istiyorsanız; "Altagamma Home 2" duvar kağıdı koleksiyonuna mutlaka göz atın!


Sirpi'nin tüm koleksiyonlarında olduğu gibi "Altagamma Home 2" duvar kağıdı koleksiyonu da, insan sağlığına zararlı hiçbir maddeyi barındırmamasının yanı sıra kolay...