05 / 07 / 2024

Altan Elmas körfez yatırımcı

Altan Elmas körfez yatırımcı

Sur Yapı, Bursa'da büyük bir yatırıma imza atıyor. Ekart Tekstil işbirliği ile hayata geçirilecek olan Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi projesinde, 26 ve 21 katlı iki kule ve 14 katlı bir home office bloku bulunuyor.

Altan Elmas: Konut sektörü en büyük ihracat yapan sektörlerden biri!

Unico Sigorta “Sektörlerin Geleceği-Fırsatlar ve Riskler” webinarına katılan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut sektörünün pandemi döneminden nasıl etkilediğini anlattı.

Altan Elmas: Konuta yabancı ilgisi sürüyor!

TUİK 2021 Nisan ayı konut satışı verilerini değerlendiren Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ''Maliyet artışı, yüksek faiz ve döviz kuru satışları sınırlandırıyor'' diye konuştu.

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Altan Elmas: 2020 yılını rekorla kapattık!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas 1,5 milyonluk konut satışıyla 2020 rekorla kapatıldığını söyledi.

Altan Elmas: 1999'dan sonra inşa edilen binalarda büyük hasarlar yok!

Bugün gerçekleşen RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda konuşan KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 1999 yılı sonrasında inşa edilen binalarda yapısal problem olmadığını dile getirdi.

Altan Elmas: Son 3 ayda 600 bin konut satıldı!

TUİK tarafından açıklanan Ağustos konut satış istatistiklerini değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, ''3 ayda 600 bin konut satıldı. Geçmiş dönemlere bakıldığında 3 ayda böyle bir satış grafiğinin olmadığını görebiliyoruz'' dedi.

Altan Elmas: İlk defa yüzde 60’a yakın konut kredili alım gerçekleşti!

Z. Altan Elmas, Haziran ayı konut satışlarına ilişkin,"Normalleşmeye “V” şeklinde başladık diyebiliriz" dedi ve ilk defa yüzde 60’a yakın konut kredili alım gerçekleştiğini, sektörün canlandığını belirtti.

Altan Elmas: Konut sektöründe kayıplar telafi ediliyor!

TÜİK'in Konut Satış İstatistikleri verilerine göre; Türkiye'de 2019 yılın Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 54,4 oranında yükselerek 138 bin 372 adete ulaştı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut satışı verilerini değerlendirdi.

Altan Elmas yeniden KONUTDER başkanı seçildi!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) 2 yıldır başkanlık görevini sürdüren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle ikinci kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Altan Elmas: Dünyaya demokrasi mesajı verdik!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı, Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas  seçim sonuçlarını değerlendirdi. Elmas, “Milletimiz Sn. Cumhurbaşkanımıza bir kez daha güçlü bir destek vermiş, büyük ve güçlü Türkiye idealini onaylamıştır." dedi...

Altan Elmas: Ekonomi, sürdürülebilir ivmeye kavuştu!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas TÜİK büyüme rakamlarıyla ilgili olarak “Bu Türkiye’nin başarısı. 20013’ten bu yana en büyük büyüme rakamına ulaştık." dedi.

Altan Elmas: 16 Temmuz'da satış ofislerimizi açtık!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Altan Elmas, 15 Temmuz 2016'da yaşanan darbe girişimini ve sonraki süreci anlattı. Elmas, ''16 Temmuz Cumartesi günü sabah tüm satış ofislerimizi ve mağazalarımız açıldı. İşin başına geçip ekonomik darbeye fırsat vermedik” diye konuştu.

KONUTDER'in yeni başkanı Altan Elmas oldu!

KONUTDER'in 3 dönemdir Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Ömer Faruk Çelik’in tüzük gereğince görev süresinin sona ermesiyle birlikte Başkanlık görevini Z. Altan ELMAS devraldı.

Altan Elmas körfez yatırımcı Haberi

Altan Elmas körfez yatırımcı

Sur Yapı, Bursa'da büyük bir yatırıma imza atıyor. Ekart Tekstil işbirliği ile hayata geçirilecek olan Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi projesinde, 26 ve 21 katlı iki kule ve 14 katlı bir home office bloku bulunuyor. 1.3 milyar TL'lik yatırım değeriyle hayata geçirilen proje, 316 lüks rezidans dairesi ve home office'in yer aldığı bölümlerle 3.000 kişiye istihdam sağlayacak. 

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Çevre illerden ve Körfez ülkelerinden yoğun talep alacağını düşünüyoruz" dedi. Nisanda lansmanı yapılan ve inşaatına başlanan AXİS İstanbul ise 550 milyon dolarlık yatırımla...