29 / 04 / 2024

altay çeşme konutları maltepe

altay çeşme konutları maltepe

Maltepe'de yer alan Altay Çeşme Konutları'nda 2+1 daireler 290 bin liradan fiyatlandırılıyor. Oturumun başladığı sitede doluluk oranı yüzde 80...

Marinera Çeşme'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleri ister satın alın ister kiralayın! İşte Marinera Çeşme fiyat listesi

Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Marinera Çeşme projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşmakta. Bu konutlar satın alınabildiği gibi aynı zamanda kiralanabiliyor da. İşte Marinera Çeşme projesi ile ilgili ayrıntılar...

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

Yazlığa artan ilgi fiyatları yükseltiyor! Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası!

Pandemi ile beraber ‘yazlıkçılık’ trendi yeniden gündeme geldi. Sahil şehirlerinin hemen hepsinde yazlık kalitesi taşımayan konutlar bile kiralanıyor. Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası'nı buldu.

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Maltepe Altayçeşme 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Altayçeşme Mahallesi, 16761 ada, 53 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

7800 Çeşme satışta! 560 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Çeşme'de mimari tasarımıyla sürdürülebilirliği ön plana çıkaran 7800 Çeşme projesinde konutlar 560 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışta...

TOKİ Uşak Eşme projesinde teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Eşme projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi başladı.

Maltepe Altayçeşme nazım ve uygulama planı askıya çıktı!

Maltepe İlçesi, Altayçeşme Mahallesi'ndeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Çeşme son 4 yılda yüzde 132 değerlendi!

Alaçatı‘da konut fiyatları 780 bin TL'den başlıyor. Endeksa'nın verilerine göre Çeşme‘de konutlar son 1 yılda yüzde 28 değer kazandı.

TOKİ Çeşme'ye yeni bir yaşam alanı kazandırdı!

Yörelerin yerel mimari unsurlarından izler taşıyan az katlı yapılarla geleneksel mahalle kültürünün gelişimini destekleyen projeler üreten TOKİ, İzmir Çeşme’de inşa ettiği Reisdere Toplu Konutları’yla, bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

Diler Altayçeşme Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Diler Altayçeşme Gayrimenkul Anonim Şirketi 360 bin TL sermaye ile bugün Ali İhsan Diler tarafından kuruldu. 

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul Konutları ödeme planı!

Büyükyalı İstanbul Konutları toplam 1.500 daireden oluşuyor. Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilmekte olan proje İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yer alıyor...

altay çeşme konutları maltepe Haberi

altay çeşme konutları maltepe

Temeltaş İnşaat tarafından Maltepe'de inşa edilen Altay Çeşme Konutları, 10 katlı 8 blok halinde yükseliyor. Toplam 320 dairenin bulunduğu Altay Çeşme Konutları yüzde 80 doluluk oranına sahip.


Altay Çeşme Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. 105 metrekare 2+1 daireler 290 bin lira, 120 metrekare 3+1 daireler 390 bin lira ile 425 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Altay Çeşke Konutları'nda aidat 120 lira olarak ödeniyor. Site içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, açık/kapalı otopark, kafeterya, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor.



Altay Çeşme Konutları Maltepe'de, Kadıköy-Kartal metro durağının yanında, E5 kavşağına 100 metre mesafede bulunuyor. Maltepe Carrefour'a 5 dakika, Kozyatağı Carrefour'a 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.




0216 442 59 61


http://www.temeltasinsaat.com




Gülcihan...