05 / 05 / 2024

altay inşaat

altay inşaat

2016 yılı bakanlık bütçe yatırımları kapsamasında yeni okul inşaatlarına ilişkin ihaleler sürüyor. İzmit, Başiskele ve Körfez ilçede inşa edilecek üç yeni okulun yapım işi ve çevre düzenlemesiyle ilgili ihaleler gerçekleştirildi.

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Konya Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya'ya kazandırılan millet bahçesinin inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte devam eden millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Malatya Altay Kışlası Sosyal Tesisleri inşaatında sona gelindi! 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Altay Kışlası içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden sosyal tesislerin inşaatında inceleme gerçekleştirdi. 

Konya Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaat çalışmaları başlıyor! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaatın Mart ayında başlayacağını dile getirdi. 

Konya Şehir Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi! 

Konya Şehir Hastanesi’nin inşaatı bitme aşamasına yaklaştı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bin 250 yataklı ve 412 bin 187 metrekare kapalı alanda inşa edilen hastanenin bu yıl açılabilmesi için her türlü çalışmanın yapıldığını belirtti...

Her yapıda inşaat mühendislerinin emeği var!

KTO Karatay Üniversitesi Yapı Topluluğu'nun İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi'yle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Etrafınızda gördüğünüz ve insan hayatını kolaylaştıracak her yapıda inşaat mühendislerinin emeği var" dedi.

Konya Sarayönü Kız Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sarayönü'nde inşa edilen kız meslek lisesi inşaatında incelemeler yaptı.

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi İsmail Somuncu ve Volkan Eroğlu ortaklığında 16 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzmir İstinye Park inşaatı nedeniyle otobüs durakları değişti!

İstinye Park inşaatı nedeniyle Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'nden kalkan otobüs hatlarında 30 Mayıs Pazartesi'nden itibaren geçerli olacak değişiklikler yaptı.

Deniz Altay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Altay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Altay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Akademi Sokak'ta kuruldu.

Kadıköy Kartal metro inşaatı tamamlandı!

Maltepe Altayçeşme 13. şaftında 02 Nisan 2011 tarihinde gerçekleştirilen son patlatma ile Kadıköy- Kartal Metro tünelindeki patlatmalı kazı işlemleri sona erdi. Son patlatma ile Kadıköy-Kartal metro inşaatının en önemli safhası tamamlanmış oldu

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

altay inşaat Haberi

altay inşaat

İnşaat ve Yatırımlardan sorumlu Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sadık Uysal başkanlığındaki komisyon huzurunda Başiskele 8. Boru İlkokulu, İzmit Emek Dayanışması Ortaokulu ile Körfez Yukarı Hereke İmam Hatip Ortaokulu’ ihaleleri yapıldı. 24 derslikli 3 okulun inşaatını üstlenecek firmalar, inşaatları yer tesliminden itibaren 300 gün içinde tamamlayacaklar.


Yeni ina edilecek okullar ve katılan firmaların teklifleri şöyle:


BAŞİSKELE 8. BORU İLKOKULU-   Yaklaşık maliyeti 5 milyon 875 bin TL olan okulun inşaatına verilen teklifler şöyle: Görkem İnşaat: Teklifi geçersiz, Pircanoğlu İnşaat:  4.450.000 TL, Yamçalı İnşaat:  4.216.00 TL, ZESA Yapı İnşaat:  4.075.000 TL, Altay İnşaat: 4.229.000 TL, Alka Sosyal İnşaat: 3.825.000 TL, Taşırsan İmalat: 4.14300 TL, Yüksel Poyraz-Yağmur Mimarlık:  4.141.000 TL.


İZMİT EMEK DAYANIŞMA ORTAOKULU- Yaklayık maliyeti 3 milyon 886 bin TL olan okul inşaatına gelen...