12 / 05 / 2024

Altay Sistem Metal iletişim

Altay Sistem Metal iletişim

Altay Sistem Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Cafer Altay tarafından kuruldu.

F34 İnşaat Organizasyon Mobilya Metal Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F34 İnşaat Organizasyon Mobilya Metal Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Altay Arslan tarafından kuruldu.

Altay Sistem Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay Sistem Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Cafer Altay tarafından kuruldu.

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazar ve Osman ve Yazar tarafından kuruldu.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosunda tempo artıyor!

Türkiye'nin en güçlü raylı sistem ağına sahip kenti İzmir, yeni bir metro hattına daha kavuşmanın heyecanını taşıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 milyar 27 milyon TL'ye ihale edilen F. Altay-Narlıdere metrosunun şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kayı Danışmanlık Metal Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Danışmanlık Metal Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Seda Altay tarafından kuruldu. 

Bayundur İnşaat Metal Otomotiv Temizlik Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayundur İnşaat Metal Otomotiv Temizlik Reklam Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Altay tarafından kuruldu. 

Albaku İnşaat Otomotiv Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albaku İnşaat Otomotiv Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Dursun Kürşad Basiloğlu, Yakup Altay ve Uğucan Kuru imzasıyla kuruldu.

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattı imzaya açıldı!

İzmir'de 7.2 kilometre uzunluğunda olan Fahrettin Altay - Narlıdere İstihkam Okulu Hafif Raylı Sistem projesinin 2017 yılı yatırım programına alınması için Yüksek Planlama Kurulu kararının imzaya açıldığı duyuruldu.

Erboy İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erboy İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazım Altay tarafından 20 bin TL sermaye bedeliyle kuruldu...

Sıradağlar İnşaat Metal Nakliye Oto Yedek Maden ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıradağlar İnşaat Metal Nakliye Oto Yedek Maden ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Ömer Şah Penbegül tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Gülçihan Sokak'ta kuruldu.

Alcatı İnşaat Nakliye Metal ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alcatı İnşaat Nakliye Metal ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi, İsa Altay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak 2015 tarihinde Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Dağlı Teknik Uygulama İnşaat Metal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağlı Teknik Uygulama İnşaat Metal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Birol Dağlı, Canan Dağlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ocak'ta kuruldu.

Metal Gayrimenkul sermaye artışı için başvuru yaptı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul sermaye artışı için başvuru yaptı. Firma, sermayeyi 5.900.000,00 TL 'den 10.000.000,00 TL 'ye çıakartacak...

Altay Sistem Metal iletişim Haberi

Altay Sistem Metal iletişim

Altay Sistem Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Cafer Altay tarafından kuruldu
Altay Sistem Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İNŞAAT MALZEMELERİ -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve çatı montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası,...