24 / 07 / 2024

Alternatifbank mali tablo

Alternatifbank mali tablo

Alternatifbank A.Ş.'nin mali tablolardaki özkaynaklarının 1,8 katı ile hesaplanmış olarak 115.585.785 TL karşılığında, ve diğer ortakların elindeki 115.488.748 adet payı da aynı şekilde hesaplayarak 4.894.601 TL karşılığında almıştır...

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim firmasını seçti!

Akiş GYO, 2021 yılı mali tablo ve raporlarının denetimi için PwC Bağımsız Denetim Ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin bağımsız denetim firması olarak seçilmesine karar verdi. 

Akiş GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Akiş GYO'nun 2021 yılı dönemindeki mali tablo ve raporlarının denetlenmesi için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mali Anonim Şirketi'nin seçilmesinin Genel Kurul'a önerilmesine karar verildi. 

Özderici GYO'nun 2019 mali tablosu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, herhangi bir otoriteye mali tablo verilmesi hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Emlak Konut'tan mali tablo şablon değişikliği hakkında açıklama!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) mali tablo şablon değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Torunlar GYO konsolide mali tablo düzenlenme açıklaması!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bundan sonraki dönemde konsolide mali tablolar düzenlenecek ve KAP'ta duyurulacak...

Akmerkez GYO bağımsız denetim şirketini seçti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti. Toplantıda 2017 yılı dönemindeki mali tablo ve raporlarının denetlenmesi için şirket seçildi.

Pera GYO 4. dönem mali gelir tablosunu yayınladı!

Pera GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Pera GYO 4. dönem mali gelir tablosunu yayınladı.

Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı.

Atakule GYO mali denetim şirketini seçti!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO mali denetim şirketini seçti.

Emlakkulisi.com Mali Danışmanı Ahmet Korkmaz'ın ikiz bebeği oldu!

www.emlakkulisi.com'un Mali Danışmanı Ahmet Korkmaz ile eşi Gülçin Korkmaz'ın bugün ikiz bebekleri dünyaya geldi.

2017'de sektörün önünü açacak düzenlemeler yapılırsa tablo değişir!

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, “2017 içinde sektörün önünü açacak düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılırsa tablo çok değişir. KDV, dolaylı vergi ve imar mevzuatında yapılacak düzenlemeler olumlu sonuçlar yaratır ” dedi.

4 maddede sitelerin mali hesapları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " sitelerin mali hesapları " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

İbrahim Babacan: Tablo beklenenden çok daha iyi!

Babacan Yapı'nın kurucusu İbrahim Babacan, TÜİK Eylül ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Babacan, açıklamasında "Tablo beklenenden çok daha iyi." dedi..

Alternatifbank mali tablo Haberi

Alternatifbank mali tablo


ALTERNATİFBANK A.Ş.tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bankamız ,  Anadolu Endüstri Holding A.Ş.'nin (AEH) iştiraki olan Alternatif Finansal Kiralama A.Ş. (ALease) paylarından , AEH'nin elindeki % 95,8'e tekabül eden 2.727.259.500 adet payı, daha önce duyurulduğu üzere ALease'in 30/06/2013 tarihli Uluslararası Raporlama Standartlarına göre hazırlanan mali tablolardaki özkaynaklarının 1,8 katı ile hesaplanmış olarak 115.585.785 TL karşılığında, ve diğer ortakların elindeki 115.488.748 adet payı da  aynı şekilde hesaplayarak  4.894.601 TL karşılığında almıştır. İşlem sonucunda Bankamızın ALease sermayesindeki payı %99,9 olmuştur....