20 / 05 / 2024

Altı kent platformu

Altı kent platformu

Dünya şehircilik ödülleri arasındaki saygın yarışmalardan biri olarak kabul edilen, yerel yönetimlerin şehircilik ve hizmet projeleriyle katıldığı Golden City Awards 2017'de halk oylaması başladı.

Kahramanmaraş Altın Şehir-Kuyumcu Kent'te son durum!

Kentteki yatırımlarına devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Altın Şehir-Kuyumcu Kent inşaatlarında incelemeler yaptı.

Kocaeli'ne yer altı otoparkı ve kent meydanı projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının yerine inşa edilecek ''Yer altı otoparkı ve kent meydanı'' projesinin yer teslimi yapıldı. Proje 350 günde tamamlanacak.

Bolu Belediyesi'nin kent çalışmaları devam ediyor!

Bolu Belediyesi'nin kent çalışmaları devam ediyor. Kentte alt yapı ve yenileme projelerine destek veriliyor.

Bursa Altıparmak Atatürk Meydanı gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Marka Kent Bursa’ hedefi doğrultusunda hayata geçirilen Altıparmak Atatürk Meydanı, kombine etkinliklerin birbiri ardına düzenlenebileceği çok özellikli alan haline getiriliyor.

Adana Kent Meydanı'ndaki dönüşümde yıkım devam ediyor!

Adana Kent Meydanı projesi kapsamında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sırasında 2 katlı evinin değerinin altında istimlak edildiğini ileri süren kadın tepki gösterdi.

Ankara Altındağ 40 bin gecekondudan arındı!

Hedeflerinin Altındağ'ı, her bakımdan bir önceki yıla göre daha ileriye taşımak olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Kültürü, sanatı ve sosyal yapısı ile Başkent'e yakışır bir Altındağ olma yolunda ilerleyeceğiz” dedi.

Tuval Kent İldem satış fiyatları 2017!

14 katlı altı blok halinde yükselen Tuval Kent Evleri projesi 252 adet daire ve 16 adet ticari birimden meydana geliyor. İşte Tuval Kent İldem satış fiyatları 2017...

Kiler GYO Altındağ işyeri değerleme raporu yayınlandı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO Altındağ işyeri değerleme raporu yayınlandı.

Saf GYO Akasya Kent Etabı ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO Akasya Kent Etabı ekspertiz raporunu yayınladı.

Antalya Kent Müzesi 2018'de açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kavşağı ile Andızlı Mezarlığı arasında yen alan yeni hizmet binasına taşındı. Sıra boşaltılan alan ile yıkılan eski stadyum alanını da kapsayan Antalya Kent Müzesi Projesinin hayata geçirilmesine gelindi. Müze'nin 2018'de ziyarete açılması bekleniyor.

Başkent Emlak Konutları yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Başkent Emlak Konutları yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Hatay Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlandı!

Antakya kent merkezini ve girişini rahatlatmak amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlanmasının ardından trafiğe açıldı.

Hatay Kavaslı Alt Geçit Projesi’nde sona gelindi!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Alt Geçit Projesi’nde asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgede incelemelerde bulundu.

Altı kent platformu Haberi

Altı kent platformu

Altın Kent Platformu'ndan yapılan açıklamaya göre, 16 Mart'ta gerçekleştirilecek Golden City Awards 2017 yarışması kapsamında, İnternet sitesi üzerinden halk oylamasıyla birincinin belirleneceği halk kategorisinde aday önerme ve oylamasına başlandı.


Bu yılki ana teması "Yerel yönetimlerde vizyon proje ve hizmetler" olarak belirlenen yarışmada proje başvuruları devam ediyor. 2 ana kategoride düzenlenen yarışmada, akademisyen ve kent bilimcilerden oluşan jürinin değerlendireceği proje kategorisi son başvuruları 23 Şubat'a kadar kabul edilecek. Ödül töreninde bu yıl ilk kez "15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ödülü"...