27 / 04 / 2024

Altın Direksiyon Ödülleri

Altın Direksiyon Ödülleri

Otomotiv sektörünün en prestijli ödüllerinden, Altın Direksiyon Ödülleri bu yıl Oto World Asya’nın ana sponsorluğunda düzenlendi. İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek oto AVM’si olan Oto World Asya’nın yatırımcıları, Ali Gedik ve Hasan Topaloğlu ödül tör

Oto World Asya Altın Direksiyon Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

Otomotiv sektörünün en prestijli ödüllerinden, Altın Direksiyon Ödülleri bu yıl Oto World Asya’nın ana sponsorluğunda düzenleniyor

Kredi kartından altın ve döviz alanlar dikkat! Kartınız her an kapanabilir

Enflasyonla mücadele kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına bir yenisi eklendi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kredi kartından altın ve döviz alanların kartlarının her an kapanabileceğini bildirdi.

Son dakika! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu! 

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Haftanın dördüncü işlem gününde de altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu. 18 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar oldu?

Altında ibre yukarı döndü! İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları, döviz kuru ve altının ons değerine göre değişiyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları...

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altında Fed etkisi! Altın fiyatları düştü! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? Canlı altın fiyatları

Piyasalar merakla Fed faiz kararını bekliyor. Fed'in faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olması beklenirken altın fiyatları bugün düşüşe geçti.  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? 31 Ekim Salı altın fiyatları.

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Altın almayı düşünenler hemen bu haberi okusun. Sonra başınız çok ağrıyacak

Altın almayı düşünen vatandaşlarla ilgili flaş açıklamalarda bulunuldu. Altın almayı düşünen vatandaşları bu konu çok ilgilendiriyor.

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında ters dalga! Gram altın, çeyrek altın düşüyor! 1 Eylül 2023 Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken bugün tekrar yönünü aşağı çevirdi. Ons altın 1939 kritik seviyesine kadar geriledi. Bu kapsamda yatırımcılar ise güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira oldu? 1 Eylül 2023 cuma canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları sert düştü! 1 çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları 

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası sert düştü. Merkez Bankası'nın beklentilerin çok üzerinde açıkladığı faiz kararı piyasaları etkiledi. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları bugün kaç lira? 25 Ağustos Cuma altın fiyatları.

Dünyaca ünlü bankadan altın için yatırımcıları korkutan açıklama! Altında dananın kuyruğu kopacak!

Altın son dönemde yatırımcıya güven vermeye devam ediyor. Özellikle çeyrek altın ve ons altının günlük fiyat hareketleri, yatırımcılarca yakından izleniyor. Bu doğrultuda, altın düşecek mi, yoksa yükselecek mi sorusuna cevap dünyaca ünlü Alman Commerzbank'tan geldi.

Altını olan dönüp bir daha bakacak! 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları!

Son dönemde, 19 Ağustos 2023 tarihindeki altın fiyatlarının düşmesi ve altının neden bu düşüşü yaşadığı sorusu ön plana çıkmış durumda. Peki, altın fiyatları ne kadar?  İşte 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları...

Altın alacaklar dursun! Altın kahini İslam Memiş altında düşüş için tarih verdi

Analistler ve altında genel olarak uzmanlar yükseliş tarihi veriyordu ancak bu sefer altın kahini düşüş tarihini verdi.

Altın Direksiyon Ödülleri Haberi

Altın Direksiyon Ödülleri


Has Şirketler Grubu ve Evra Group ortak girişimiyle Pendik’te inşasına başlanan Oto World Asya, 26 Kasım’da düzenlenen Altın Direksiyon Ödülleri’nin ana sponsoru oldu. Otomotiv pazarı için büyük önem taşıyan proje, Anadolu Yakasının ilk ve tek oto AVM’si olarak konumlanıyor.


Bu yıl 37’incisi düzenlenen Altın Direksiyon Ödülleri’nde Evra Group Başkanı Hasan Topaloğlu Orta – Üst sınıfın lideri BMW-Borusan’a ödüllerini takdim ederken, Has Şirketler Grubu Başkanı Ali Gedik yeşil direksiyon ödülünü Toyota’ya verdi.



Oto World Asya, oto AVM’lere örnek niteliğinde


Anadolu Yakasında faaliyet gösteren galericilerden, otomotiv sektöründeki birçok köklü markaya kadar yoğun talebin geldiği Oto World Asya, estetik mimarisi ve proje özellikleriyle örnek niteliğinde.


Projenin konumu, ulaşım açısından avantajlar sunması ve büyük yatırımların merkezini oluşturan bir bölge olması nedeniyle Pendik olarak belirlendi.


Has Şirketler Grubu ve...