27 / 04 / 2024

Oto World Asya Altın Direksiyon Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

Oto World Asya Altın Direksiyon Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

Otomotiv sektörünün en prestijli ödüllerinden, Altın Direksiyon Ödülleri bu yıl Oto World Asya’nın ana sponsorluğunda düzenleniyor



 İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek oto AVM’si olan Oto World Asya’nın yatırımcıları, Ali Gedik ve Hasan Topaloğlu ödül töreninde özel ödülleri firmalara taktim edecek.


Has Şirketler Grubu ve Evra Group ortak girişimiyle Pendik’te inşasına başlanan Oto World Asya, 26 Kasım’da düzenlenecek Altın Direksiyon Ödülleri’nin ana sponsoru oldu. Otomotiv pazarı için büyük önem taşıyan proje, Anadolu Yakasının ilk ve tek oto AVM’si olarak konumlanıyor.


Anadolu Yakasında faaliyet gösteren galericilerden, otomotiv sektöründeki birçok köklü markaya kadar yoğun talebin geldiği Oto World Asya, estetik mimarisi ve proje özellikleriyle örnek niteliğinde.


Projenin konumu, ulaşım açısından avantajlar sunması ve büyük yatırımların merkezini oluşturan bir bölge olması nedeniyle Pendik olarak belirlendi.


Has Şirketler Grubu ve Evra Group,  Oto World Asya  projesi için Sabiha Gökçen Havaalanı’nın karşısında, 333 metre TEM ve E-5 bağlantı yoluna cepheli arsayı özel  mülkiyetine  alarak inşa çalışmalarına başladı.


365 adet işyerinden oluşan Oto World Asya’nın 0 ve 2. el showroom, banka, cafe ve restoran düzeninde oluşturulması planlanıyor.


Sabiha Gökçen Havaalanı’nın karşında konumlandırılan Oto World Asya, sahil yolu, E- 5 ve TEM otoyollarının birleştiği bir noktada yer alıyor. İstanbul trafiğinin en yoğun olduğu saatlerde dahi Kadıköy, Ümraniye ve Üsküdar gibi lokasyonlardan kısa zamanda ulaşım imkanı bulunan Oto World Asya, konumuyla da öne çıkıyor.


95 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Oto World Asya’da teslim tarihi 31 Aralık 2014 olarak belirlendi. 


Projede yer alan ticari ünitelerin metrekare başlangıç fiyatları ise lansman dönemine özel olarak 2.500 TL olarak belirlendi.


Proje Künyesi

Projenin adı: Oto World Asya

İnşa  eden firma:  Has Şirketler Grubu  ve Evra Group İş Ortaklığı

Lokasyonu: Pendik

Proje türü: Ticari – AVM

Toplam arsa alanı: 22.275 m2

Toplam inşaat alanı: 95.000 m2

İnşaata başlama tarihi: Ekim 2012

Teslim tarihi: Aralık 2014

Yatırım bedeli: 170.000.000 TL

Ticari alan sayısı: 365

En küçük ve en büyük ticari alan: 200 m2 – 600 m2

Ana yollara uzaklığı: E-5 Otoyolu 6 km, TEM Otoyolu 3 km, Pendik sahil yolu 7 km, Sabiha Gökçen Havaalanı 2 km


0216 392 22 22 

www.otoworld.com.tr


projeye sor



Geri Dön