02 / 05 / 2024

altın emlak buluşması

altın emlak buluşması

Ülkemizin tamamı yerel sermayeli en yaygın emlak zinciri olan ALTIN EMLAK’ın 24 (yirmidört) ilde bulunan 100’ü aşkın ofisi İstanbul Bakırköy’deki Titanic Port Otel’de bir araya geldi.

Gram altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını alan hemen kuyumcuya koşacak!

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte altın fiyatları belirsizlik içinde dalgalanmaya devam ediyor. Analistler, seçim sonrasında altın fiyatlarında yükseliş beklentisi taşıyor. İşte ayrıntılar...

Mert Başaran altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Tarih verdi! Altın ve dolar için yeni yol haritası çizildi!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran elinde altın ve dolar olan yatırımcılara seslenerek altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Hemen tarih verdi! 

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda altın ve dolar ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın.

Altın dehası İslam Memiş son kez uyardı: “Bu son fırsat!” Peş peşe açıklanan rakamları duyanlar altın almaya koştu!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yükselişi değerlendirdiği konuşmasında altın fiyatında yeni bir düşüşten bahsederken bu son düşüş olabilir uyarısını yaptı.

Altını olanlar dikkat! Hemen buraya bakın, ortalık çok karıştı!

Son dönemde, ABD'deki Silikon Vadisi Bankası ve Signature Bank'ın iflas etmesi, altın fiyatları üzerinde etkili oldu. İnsanlar, güvenli liman olarak kabul edilen altına talebi arttırdı ve bu da ons altının 1900 doların üzerindeki seviyelere ulaşmasına neden oldu.

Gram altın Haziran'da tam bu kadar olacak! Çantasını alan herkes hemen şimdi kuyumcuya ışınlanacak!

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran, gram altının Haziran'da tam bu kadar olacağını duyurdu! Acilen bakın, sakın kaçırmayın! Çantasını alan herkes hemen şimdi kuyumcuya ışınlanacak!..İşte ayrıntılar...

Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ederken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'a kur korumalı altın tavsiyesi geldi. Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Altın tozu dumana kattı! Yeni rekor göründü! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Ons altının 1927 dolara ulaşması ile altın tozu dumana kattı. Yeni rekor göründü! Gram altın, çeyrek altın, yarım atın ne kadar oldu? 20 Ocak 2023 altın fiyatları...

RE360 Gayrimenkul Buluşması'nda neler konuşuldu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak fayda adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda buluştu.

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması CNR Emlak 17-21 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması 17 ve 21 Aralık arasında gerçekleşecek. İşte ayrıntılar...

14 ayar inci altın setlerde net yüzde 20 indirim! Koçak'ta inci set fiyatları ne kadar? 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın ile incinin muhteşem uyumu Koçak'ta buluştu. 14 ayar inci altın setlerde net yüzde 20 indirim fırsatı Koçak'ta başladı. Peki 14 ayar inci altın set fiyatları ne kadar? İşte Koçak 30 Kasım 2022 fiyat listesi.

Enerjinizi yükseltecek kasım ayının taşı Citrine Atasay'da! Citrine altın takılar ne kadar? 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Akrep burcunun taşı olan Citrine, Atasay ile buluştu. Rengini ve enerjisini güneşten alan bu taşlar enerjinizin yükselmesini sağlayacak. Peki Citrine altın küpe, yüzük ve kolye fiyatları ne kadar? İşte Atasay 28 Kasım 2022 fiyat listesi.

altın emlak buluşması Haberi

altın emlak buluşması

Ülkemizin tamamı yerel sermayeli en yaygın emlak zinciri olan ALTIN EMLAK’ın 24 (yirmidört) ilde bulunan 100’ü aşkın ofisi İstanbul Bakırköy’deki Titanic Port Otel’de bir araya geldi.

ALTIN EMLAK Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği özel bir organizasyonda bir araya gelen ALTIN EMLAK Temsilcilikleri eğitimin yanı sıra ALTIN EMLAK Ailesi’ne yeni katılan ofisleri yakından tanıdılar. Program sonunda 6 (altı) farklı kategoride ödül alan 17 (onyedi) ALTIN EMLAK Temsilciliği’ne plaketleri törenle takdim edildi. 


ALTIN EMLAK’ın Türkiye’nin markası olan en büyük emlak zinciri olduğunu ve bundan gurur duyduklarını belirten ALTIN EMLAK Genel Müdürü Hakan ERİLKUN şunları söyledi: ALTIN EMLAK markası, 24 (yirmidört) ilde 106 (yüzaltı) ofisi ile müşterilerin emlakla ilgili tüm ihtiyaçlarına online sistemle anında yanıt verebilen tek markadır. Özetle ALTIN EMLAK Türkiye’nin gururudur. İşte bu büyük...