02 / 05 / 2024

Altın Emlak eğitimleri

Altın Emlak eğitimleri

Altın Emlak temsilcilikleri, ‘Gayrimenkul Uzmanlığında 7 Formül’ ve ‘Emlakçılıkta Zaman Yönetimi’ eğitimlerini aldılar.

Altın fiyatlarıyla ilgili olağanüstü bir gelişme yaşandı! Elinde altını olanlar tam bu kadara zıplayacak!

Altın fiyatlarında olağanüstü bir gelişme yaşandı! Küresel merkez bankalarının faiz artırımına gitmesiyle altın düşüşe geçti. Ancak uzmanlara göre, önümüzdeki dönemde altın piyasası büyük bir yükseliş yaşayacak. İşte ayrıntılar...

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

Son dakika altın fiyatları!  14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları hafta sonunun ilk işlem gününde düşüşe geçti. Fed faiz kararına sayılı günler kala ons altın düşüşe geçerken gram altın fiyatı da geriledi. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

14 ayar kelepçe altın bilezik ne kadar? Altın kelepçe bilezik kaç TL? 9 Mart 2023 Altınçizgi fiyat listesi

Altın Kelepçe bilezikler düğünlerin geleneksel takısı haline geldi. Hemen hemen her geline takıla bu altın kelepçe bilezikler binlerce kadının hayalini süslüyor. 14 ayar kelepçe altın bilezik ne kadar? Altınçizgi 9 Mart 2023 fiyat listesi.

14 ve 22 ayar altın kelepçe bileklik fiyatı ne kadar? Altın kelepçe bileklik fiyatı kaç TL? 22 Şubat Koçak fiyat listesi

Altın kelepçe bileklik almak isteyen binlerce kişi fiyat listelerini merak ediyor. Hem davetler için hem de düğünlerde en çok tercih edilen bu bilekliklerin fiyatları ne akadar? Altın kelepçe bileklik fiyatı kaç TL? 22 Şubat 2023 Koçak fiyat listesi.

Altını olanlara çok önemli uyarılar peş peşe geldi! Gram altında 1200 TL için 1 şubat kritik tarih!

Altın fiyatları neden yükseliyor ve bu yükseliş daha ne kadar devam edecek? Gram altın 1200 TL’yi ne zaman aşacak, ABD Merkez Bankası’nın yapacağı açıklama altını nasıl etkileyecek? İşte altınla ilgili merak edilen tüm bu soruların yanıtlarını konunun uzmanı peş peşe verdi.

Gram altının 1.200 TL'yi aşacağı tarih resmen belli oldu! Analistler peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın

Altın fiyatları dün rekor seviyelere yükselmesi ile dikkatleri üzerine çekti. Gram altın 1.190 TL seviyesine kadar yükselirken, yatırımcılar 1.200 TL'yi aşacağı tarihi merak ediyor. Gram altının 1.200 TL'yi aşacağı tarih resmen belli oldu! Analistler peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın...

Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri sık sık araştırılıyor. Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek

Gram altın tüm zamanların rekorunu kırarken gözler yeni rekora çevrildi. Gram altın ne kadar olacak? Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek.

Altın 3 bin TL olacak iki ayrı isim peş peşe konuştu! Aman dikkat! Bilmiyorsanız hemen buraya bakın sonra kala kalmayın!

Altını olanı da olmayanı da çok yakından ilgilendiren flaş açıklama resmen yapıldı. İki ayrı uzman peş peşe aynı seviyeye işaret etti. Gram altın 3 bin TL olacak! Hemen bakın, sonra pişman olmayın! İşte bütün ayrıntılar...

Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı

Gram altın cuma günü rekor kırdı. 1190 TL seviyelerine yükselen gram altının ne kadar olacağı ise merak konusu. Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı! Hemen bakın...

İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu!

Altın ve dolar kuru yukarı yönlü hamlelerine devam ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu!

Gram altının 3 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Tarihi duyanın gözleri adeta fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Her gün merakla araştırılan gram altının 3 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Tarihi duyanın adeta gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Altın Emlak eğitimleri Haberi

Altın Emlak eğitimleri

Altın Emlak Genel Müdürlüğünün düzenlediği özel bir organizasyonda 25 ilde bulunan 111 ofis bir araya geldi. Altın Emlak temsilcilikleri, Gayrimenkul Eğitmeni Paul Vincenti’den ‘Gayrimenkul Uzmanlığında 7 Formül’ ve ‘Emlakçılıkta Zaman Yönetimi’ eğitimlerini aldılar.

Periyodik eğitimlerde buluşuyoruz

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı organizasyonda yaptığı açıklamada “Her toplantıda farklı
konularda temsilcilerimizi bir araya getiriyoruz. Yeni iş modelleri, mevzuat, imar, hukuk ve değerleme gibi birçok
farklı konularda temsilcilerimize eğitimler veriyoruz. Onlar da müşterilerine en güncel ve doğru bilgiler ile hizmet
sunuyorlar. Emlakçılıkta bilgi ve iletişimin en önemli iki unsur olduğunu biliyoruz ve konularında uzman kişilerden
eğitimler alıyoruz” dedi.

En hızlı büyüyen emlak firması olduklarını vurgulayan Özelmacıklı “Müşterilerin emlakla ilgili tüm ihtiyaçlarına online sistemimizle anında yanıt verebiliyoruz.  Tüvimer, Trink Kira, Findeks, Evtiko, Fu Gayrimenkul,...