29 / 04 / 2024

14 ve 22 ayar altın kelepçe bileklik fiyatı ne kadar? Altın kelepçe bileklik fiyatı kaç TL? 22 Şubat Koçak fiyat listesi

14 ve 22 ayar altın kelepçe bileklik fiyatı ne kadar? Altın kelepçe bileklik fiyatı kaç TL? 22 Şubat Koçak fiyat listesi

Altın kelepçe bileklik almak isteyen binlerce kişi fiyat listelerini merak ediyor. Hem davetler için hem de düğünlerde en çok tercih edilen bu bilekliklerin fiyatları ne akadar? Altın kelepçe bileklik fiyatı kaç TL? 22 Şubat 2023 Koçak fiyat listesi.



Altın kelepçe bileklikler Koçak altında internete özel fiyatlarla satışa sunuluyor. İster fantezi ister sade olarak satın alabileceğiniz bu altın bileklik takılarını fiyatları merak ediliyor. Binlerce kişinin severek ve beğenerek kullandığı altın bilekliklerin fiyatları belli oldu. Peki Koçak altında altın bileklik fiyatları ne kadar?
Altın kelepçe bileklik fiyatı kaç TL? 22 Şubat 2023 Koçak fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön