29 / 04 / 2024

Altın Emlak satış ofisleri

Altın Emlak satış ofisleri

Türkiye'nin uzmanlığı kamu kurumlarından onaylı tek emlak zinciri olan ALTIN EMLAK kısa zaman içinde yakaladığı hızlı büyüme grafiği ile bugün 22 ayrı şehirde binlerce müşteriye hizmet veriyor.

Altın Emlak Hollanda'da açıldı!

Türklerin Avrupa'da en sık tercih ettiği ülkelerden biri olan Hollanda, yerli ve yabancı kişi ve kuruluşların Türkiye'ye olan ilgilerinin de odak noktalarından biri olarak biliniyor.

Altın Emlakla hayata açılan kapı: Kentsel dönüşüm!

Eskiyen binalarda depreme dayanıksız yapılarda pamuk ipliğine bağlı bir hayatı mı, deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmiş sağlam ve kaliteli yapılarda güvenli bir hayatı mı tercih edersiniz?

Kadın yatırımcılar konutu güvenli liman olarak görüyor! 2023'te kadınlar 401 bin 933 konut satın aldı!

Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde kadınlara yapılan konut satış sayıları hakkında bilgiler veren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye genelinde 2023 yılında, kadınlar yüzde 32,8 pay ile 401 bin 933 konut satın aldı.

Gram altın bugün 2 bin 75 TL'den satılıyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 20 Ocak Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün gram altın 2 bin 75 liradan satılıyor. Peki çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Kuyumcuda görünce şaşırmayın: Altın artık bu şekilde satılacak

Sahte altın satışını önlemek için önemli bir adım atıldı. Darphane Bandrollü Ürün İzleme Sistemleri Dairesi Başkanı Bülent Yılmaz'ın açıklamalarına göre, yeni sistemin uygulanmasıyla sahte altın satışının önüne geçilmesi hedefleniyor. Tüm gram altınlar ambalaj içinde ve sertifikalı olarak sunulacak.

1 gram altının satışı durduruluyor mu? İslam Memiş resmen açıkladı! Yatırımcıların etekleri tutuştu!

Dolar endeksi 10 ayın zirvesine yükselirken ons altın 7 ayın en düşük seviyeni gördü. Altın fiyatları kırmızı alarm verirken ''1 gram altının satışının durdurulacağı'' gündeme bomba gibi düşerken, İslam Memiş'ten açıklama geldi. 

Yatırımcılar müjde! Papara’da 7/24 altın alım satım dönemi başladı!

Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satımı olanağı sunan özelliğini hayata geçirdi. Kıymetli Maden Hesabı ismş verilen yeni ürünle yakın gelecekte platin ve gümüş alım satımının da yapılabileceği kaydedildi.

Gram altında şok eden gelişme! Satıştan kaldırılıyor mu? Yarım gram altın tedavülden kalktı mı?

Yarım gram altın ile ilgili son dakika kararı yatırımcıları şok etti. Yarım gram altının satıştan neden kaldırılacağı ise merak ediliyor. Yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram altın neden satıştan kaldırılıyor?

Borsada kar satışları geldi! BIST 100 endeksi düştü, döviz ve altın yükseldi!

Borsa günü düşüşle kapatırken, altın ve döviz piyasalarındaki hareketlilik sürüyor. BIST 100 endeksi kar satışlarıyla yüzde 0,51 oranında değer yitirirken, dolar, euro ve altın fiyatlarında yukarı doğru seyir sürüyor.

Uzman isim uyardı: Gram altın ne zaman satılır? 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, TV100'deki yazısında  gram altındaki yükselişle birlikte satış düşüncesinde olanlara yönelik değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Topraktan çıkan altın; kilosu 2 bin TL'den satılıyor

Samsun'da salep hasadı başladı. Hasadına başlanan salebin kurusunun kilosu 2 bin liraya satılıyor. İşte topraktan çıkan altın olarak adlandırılan salep hasadı hakkında detaylar...

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

Altın 2 bin doların altına geriledi! Altın fiyatları neden düşüyor? Düşüş daha ne kadar devam edecek?

Uluslararası borsalarda 2 bin 50 dolara kadar yükselen altın yeniden düşüş trendine girdi. Ons altın kar satışlarıyla 2 bin dolar sınırının altına gerilerken, gram altın fiyatları da düştü. Peki, altın fiyatları neden düşüyor? Düşüş devam edecek mi? İşte uzmanından bu soruların yanıtları…

Altın Emlak satış ofisleri Haberi

Altın Emlak satış ofisleri

Türkiye'nin uzmanlığı kamu kurumlarından onaylı tek emlak zinciri olan ALTIN EMLAK kısa zaman içinde yakaladığı hızlı büyüme grafiği ile bugün 22 ayrı şehirde binlerce müşteriye hizmet veriyor. Ülkemizin en hızlı büyüyen ve en sistemli emlak zinciri olan ALTIN EMLAK, Ekonomist Dergisi ve Posta Gazetesi tarafından yapılan bir araştırmada Türkiye'nin en güçlü sistemleri arasında yer aldı.


İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Balıkesir, Denizli, Çanakkale, Gaziantep, Mersin, Konya, Uşak, Van, Adıyaman, Antalya, Aydın, Hatay, İsparta, Kastamonu, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Hollanda'da faaliyet gösteren ALTIN EMLAK franchise'leri, eğitimli uzman kadroları ve her türden binlerce gayrimenkulün bulunduğu zengin portföyleri ile yalnızca bulundukları bölgede değil ülkemizin her noktasında emlak aracılık hizmeti sunmaktadırlar. Türkiye'nin en kapsamlı sistem altyapısına sahip, birbirleriyle sürekli iletişim ve bilgi aktarımında bulunan ALTIN...