05 / 05 / 2024

Altın Emlak 22 şehirde hizmet veriyor!

Altın Emlak 22 şehirde hizmet veriyor!

Türkiye'nin uzmanlığı kamu kurumlarından onaylı tek emlak zinciri olan ALTIN EMLAK kısa zaman içinde yakaladığı hızlı büyüme grafiği ile bugün 22 ayrı şehirde binlerce müşteriye hizmet veriyor.



Türkiye'nin uzmanlığı kamu kurumlarından onaylı tek emlak zinciri olan ALTIN EMLAK kısa zaman içinde yakaladığı hızlı büyüme grafiği ile bugün 22 ayrı şehirde binlerce müşteriye hizmet veriyor. Ülkemizin en hızlı büyüyen ve en sistemli emlak zinciri olan ALTIN EMLAK, Ekonomist Dergisi ve Posta Gazetesi tarafından yapılan bir araştırmada Türkiye'nin en güçlü sistemleri arasında yer aldı.


İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Balıkesir, Denizli, Çanakkale, Gaziantep, Mersin, Konya, Uşak, Van, Adıyaman, Antalya, Aydın, Hatay, İsparta, Kastamonu, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Hollanda'da faaliyet gösteren ALTIN EMLAK franchise'leri, eğitimli uzman kadroları ve her türden binlerce gayrimenkulün bulunduğu zengin portföyleri ile yalnızca bulundukları bölgede değil ülkemizin her noktasında emlak aracılık hizmeti sunmaktadırlar. Türkiye'nin en kapsamlı sistem altyapısına sahip, birbirleriyle sürekli iletişim ve bilgi aktarımında bulunan ALTIN EMLAK Ailesi' ne katılarak emlakçilik mesleğini mahalle emlakçiliği çizgisi dışında, profesyonelce vapmak, ve marka sinerjisi ve altyapısıyla müşteriye hizmet sunmak isteyen kişiler arasından ALTIN EMLAK Ailesi'ne katılacaklar titizlikle seçilmektedir.


Siz de ALTIN EMLAK markası altında kendi işinizin sahibi olmak, CRM destekli sistem altyapısı ile her bölgeden emlak işlemlerinde aracılık hizmeti sunmak, profesyonel emlakçılıkla sınırsız kazanç dünyasının kapısını açmak için www.altinemlak.com.tr adresli sayfamızı ziyaret edebilir yada bizi arayabilirsiniz.



Altın Emlak Dergisi 


Geri Dön