03 / 05 / 2024

altın fiyatı 2 eylül

altın fiyatı 2 eylül

Altın son günlerde piyasalarda yaşanan dalgalanmalar ile düşüşe geçmiş ve gram altın bin liranın altına gerilemişti. Bugün açıklanan tarım dışı istihdam verisi rakamları altında ki bu düşüşü tersine çevirdi…

Altın bugün ne kadar? Gram altın ne kadar 2 Eylül Cuma? Altın fiyatlarında son durum…

Altın fiyatlarının ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından her gün merak ediliyor. Bizde sizler için 2 Eylül Cuma altın fiyatlarını derledik! Altın yükseldi mi? Altın da son durum...

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

22 ayar gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın neden düşüyor? 1 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 22 ayar gram altın fiyatını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs 2024 altın fiyatları kaç lira?

Gram altın 3.200 TL! Elinde altını olanlara büyük şok: Gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Son dakika gram, çeyrek altın fiyatları tek tek açıklanırken; 3 bin 200 TL tahmini yatırımcıları şok etti. İşte gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Altın fiyatları düşüyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 27 Nisan Harem altın fiyatları!

Altın fiyatları düşmeye başladı. Haftaya yükse seviyelerle başlayan altın, hafta sonuna doğrı düşmeye başladı. Gram altın fiyatı 2 bin 538 liraya geriledi. Peki 27 Nisan Cumartesi altın fiyatları ne kadar? İşte harem altın fiyatları...

Gram altın kaç TL? İslam Memiş'ten altın alacaklara, altını olanlara uyarı geldi: Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan!

Bayram öncesinde altın fiyatlarında hareketlilik olup olmadığı araştırılıyor. Peki gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? İşte Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan 2024...

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika: Altın fiyatların bugün ne kadar? Tam, çeyrek altın fiyatı 2024 son dakika

Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda altın fiyatlarının düşüşe geçmesi ile çeyrek altın yatırımcılar tarafından sıkça tercih ediliyor. Ata, tam, çeyrek altın fiyatı 2024 son dakika...

2024 gram altın 24 ayar fiyatı resmen uçtu! Altın yeni rekora koşuyor! 5 Mart 2024 son dakika altın fiyatları

Altın almak isteyen yatırımcılar altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcıların en çok satın aldığı 24 ayar gram altın fiyatı ise en çok merak edilenler arasında. Peki 2024 gram altın 24 ayar ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL? 5 Mart 2024 altın fiyatları.

Altında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde! 16 Şubat 2024 altın fiyatları

Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde işlem görüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Şubat 2024 gram altın kaç TL? 16 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın gram fiyatı ne kadar? Çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın gram fiyatı yükseliş yönlü hareketlerini sürdürmeye devam ediyor. Ons altın fiyatı hafta içi 2000 dolar psikolojik seviyesine kadar düşmesinden sonra kayıplarını geri almış durumda. Dolar kuru ve ons altın ile yön bulan altın gram fiyatı ise yükselişini güçlendirdiği görüldü.

Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin liraya yaklaştı! Altın fiyatları resmen uçtu! 2 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 2 Aralık Cumartesi günü yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin liraya yaklaştı. Peki bugün çeyrek altın, tam altın, Ata altın kaç lira oldu? 2 Aralık 2023 altın fiyatları.

Gram altın fiyatında yeni rekor seviyesi yakalandı...

Ons altın rakamı, yaklaşık iki hafta sonra 2000 dolar seviyesini yeniden test ederken, gram altın fiyatı da ons altındaki artışında etkisi ile tarihi rekor seviyesini 1857 Türk Lirası'na yükseltti. İşte haberin ayrıntıları...

Altındaki yükseliş tavan yaptı! Gram altın fiyatı tarihi zirvesinde...

Ons altın rakamı, dolar endeksi ve ABD tahvil faizlerindeki düşüşün etkisi ile 1982 dolara kadar çıkış gösterdi. Buna göre, Gram altın fiyatı, ons altındaki artışında etkisi ile tarihi zirvesine ulaştı. İşte haberin detayları...

altın fiyatı 2 eylül Haberi

altın fiyatı 2 eylül

Altın fiyatları piyasada yaşanan dalgalanmalar sonucu yükselişe geçerken, gram altın fiyatındaki bu tırmanış yatırımcılar tarafından araştırıldı ve uzmanların altın fiyatları için yaptığı tahminler dikkat çekti. Ons altın fiyatları ise gram altındaki bu artışa oranla Temmuz sonundan bu yana en düşük seviyeyi gördü. Öte yandan bugün açıklanan tarım dışı istihdam verisi sonrası altın fiyatları bin liranın üzerine çıktı.

TARIM DIŞI İSTİHDAM ARTTI

ABD'de tarım dışı istihdam Ağustos ayında 315 bin arttı, işsizlik oranı ise yüzde 3,7'ye yükseldi. Ekonomistlerin tahmini 298 bin artış yönündeydi.

ABD tarım dışı istihdam verisi sonrası dolar zayıflarken, ons altın fiyatı 1.715 üzerine çıktı.

GRAM ALTIN İÇİN DİKKAT ÇEKEN TAHMİN!

IKON Menkul tarafından hazırlanan altın analizinde ise şu ifadelere yer verildi:

Hafta başından bu yana Ons Altında görülen düşüşle %2 değer kaybeden Gram...