05 / 05 / 2024

Altın fiyatları hafta sonu ne oldu

Altın fiyatları hafta sonu ne oldu

Altını olanlar ya da altın almak isteyenler fiyatlardaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne oldu? 

Altın fiyatları hafta sonu ne oldu? İşte 3 Nisan 2022 altın fiyatları!

Altını olanların ve altın almak isteyenlerin yakından ilgilendiği altın fiyatlarında son durum ne oldu? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte 3 Nisan 2022 altın fiyatları...

Altın neden düşüyor? Altın almak isteyen kuyumculara akın etti! 30 Nisan 2024 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. İki hafta öncesine kadar rekor üstüne rekor kıran altın, sert düşüş yaşadı. Ons altın 2321 dolara kadar geriledi. Peki altın neden düşüyor? Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti. Bugün altın fiyatları ne kadar? 30 Nisan 2024 altın fiyatları...

Altın fiyatları düşüyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 27 Nisan Harem altın fiyatları!

Altın fiyatları düşmeye başladı. Haftaya yükse seviyelerle başlayan altın, hafta sonuna doğrı düşmeye başladı. Gram altın fiyatı 2 bin 538 liraya geriledi. Peki 27 Nisan Cumartesi altın fiyatları ne kadar? İşte harem altın fiyatları...

Altın yükseliyor! 30 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Altın fiyatları hafta sonun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcıların odağında. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç lira? 29 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları düşüyor. Geçtiğimiz hafta rekor yükselişlere imza atan altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç lira? 29 Mart 2024 canlı altın fiyatları.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen fırladı! Düğünü olanlar acil bakın! 2 Mart 2024 altın bilezik fiyatları 

Altın fiyatları hafta sonunun ilk günü olan 2 Mart 2024 Cumartesi günü yukarı yönlü hareket ediyor. 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen fırladı!  Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 2 Mart 2024 altın bilezik fiyatları...

Yükseliyor! Altın rekora doymuyor! Yastık altında altını olanlar baksın! 24 Şubat Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yükselmeye devam ediyor. Rekora doymayan altın yatırımcısının odağında yer alıyor. İşte 24 Şubat 2024 altın fiyatları.

Gram altın bugün 2 bin 75 TL'den satılıyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 20 Ocak Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün gram altın 2 bin 75 liradan satılıyor. Peki çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Hafta sonunun ilk gününe de yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün 1 gram altın ne kadar oldu?

Altın yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 1 gram altın kaç TL? 9 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası düşüşe  geçen altın bugün tekrar yön değiştirdi. Peki 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 9 Ocak 2024 altın fiyatları.

Gram altın bugün ne kadar? Elinde 1 gramı bile olanlar dikkat! 14 Aralık Perşembe canlı altın fiyatları

Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın haftaya düşüşle başlamıştı. Fakat dün açıklanan Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselişe geçti. Yatırımcıların gözü ise gram altında. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 14 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında geri vites! Elinde avucunda altını olanlar dikkat! 13 Aralık Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları geçtiğimiz yüksek seviyelerden işlem görürken bu hafta geri vites yaptı. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?  13 Aralık Çarşamba altın fiyatları.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları geriledi! Yatırımcılar panikledi! Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde  aşağı yönlü başladı. Geçtiğimiz hafta cuma günü ABD tarım dışı istihdam verileri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları hafta sonu ne oldu Haberi

Altın fiyatları hafta sonu ne oldu

Altını olanlar ya da altın almak isteyenler fiyatlardaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki altın fiyatları hafta sonunda ne oldu?

Dün haftasonuna 1948 dolardan başlayan ons altın bugün yükselişe geçti. Peki hafta sonuna 928 liradan başlayan bugün ne kadar oldu? 

Yaklaşık iki haftadır aynı seviyelerde işlem gören altın fiyatları hafta sonu ne kadar oldu?  Çeyrek altın bugün ne kadar? Yarım altın bugün kaç TL? Ata altın, Atabeşli, tam altın ve gremse ne kadar oldu? İşte 10 Nisan 2022 altın fiyatları...

GRAM ALTIN KAÇ TL?

Altın alış fiyatı: 916,58 TL
Satış fiyatı: 926,72 TL 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yeni çeyrek altın alış fiyatı: 1,500 TL
Yeni çeyrek altın satış fiyatı: 1,514 TL

Eski çeyrek altın alış fiyatı: 1,474 TL
Eski çeyrek altın satış fiyatı:...