24 / 07 / 2024

altın genç mimar ödülü

altın genç mimar ödülü

Mimarlık dergisi Architecture + Design tarafından, uluslararası vitrifiye markası CERA'nın katkılarıyla Güney-Doğu Asya ülkelerinde düzenlenen, 11. Architecture+Design & CERA Ödülleri'nde Hakan Demirel, Altın Genç Mimar ödülü aldı...

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

Altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin! Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş piyasada deneyimi olmayan genç yatırımcılar için 'altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin'' diyerek uyardı. Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur.

Jeff Bezos'tan gençlere altın değerinde tavsiyeler! 

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, gençlere hayatlarında başarılı olmaları  için altın değerinde öğütler verdi. İşte dünyanın en zenginlerinden biri olan Bezos'tan tavsiyeler...

Genç mimar nasıl iş bulur?

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, YAPI Dergisi işbirliğiyle genç mimarların ve mimar adaylarının iş bulma süreçlerine katkı sağlayacak olan ‘Genç Mimar Nasıl İş Bulur?’ konulu bir panel gerçekleştirdi.

'Genç Mimar Nasıl İş Bulur' paneli yarın Işık Üniversitesi'nde!

Yapı Dergisi işbirliği ile Işık Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından gerçekleşen “Genç Mimar Nasıl İş Bulur?” paneli yarın saat 14:00'te Üniversitesi Şile Kampüsü’nde düzenlenecek.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

Abdurrahman Çekim, Avrupa'nın en iyi 40 genç mimarından biri seçildi!

Maxx Royal Kemer'in yaratıcısı, Baraka Mimarlık'ın kurucu ortağı Abdurrahman Çekim, Avrupa'nın en iyi 40 genç mimarından biri seçildi.

Adıyaman Altınşehir Ve Esentepe Stadı'na yeni tribün yapıldı!

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mansur Yardımcı ve Esentepe Statlarına 250’şer kişilik tribün yapıldı.

PAB Mimari Tasarım'a Arkitera Genç Mimar Ödülü!

PAB Mimari Tasarım’ın kurucu ortakları Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım, Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından bu yıl 9. kez verilen Arkitera Genç Mimar Ödülü’nün sahibi oldu.

Başkentli yatırımcılar 'Altın Üçgen'i tercih ediyor!

Başkentli yatırımcı "altın üçgen" olarak anılan, kentin gürültüsünden ve stresinden uzak, kaliteli ve konforlu evlerin öne çıktığı Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgesini tercih ediyor.

Parktepe Evleri Ankara'nın altın üçgeninde hayata geçiriliyor!

Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu konut arayanların tercih ettiği Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgesi konutta “altın üçgen” olarak adlandırılıyor..

Parktepe Evleri Ankara'nın altın üçgeninde yükseliyor!

Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu konut arayanların tercih ettiği Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgesi konutta “altın üçgen” olarak adlandırılıyor. Bu merkezlerin birleştiği yerde Parktepe Evleri yükseliyor.

Hakan Demirel Altın Genç Mimar ödülü kazandı!

Mimarlık dergisi Architecture + Design tarafından, uluslararası vitrifiye markası CERA'nın katkılarıyla Güney-Doğu Asya ülkelerinde düzenlenen, 11. Architecture+Design & CERA Ödülleri'nde Hakan Demirel, Altın Genç Mimar ödülü aldı...

altın genç mimar ödülü Haberi

altın genç mimar ödülü

Abdulkadir AVCI Hindistan merkezli köklü mimarlık dergisi Architecture + Design tarafından, uluslararası vitrifiye markası CERA'nın katkılarıyla Güney-Doğu Asya ülkelerinde düzenlenen, 11. Architecture+Design & CERA Ödülleri 15 Kasım Cumartesi akşamı, İstanbul'da Park Bosphorus Hotel'de yapılan törenle sahiplerini buldu. Yarışmada Türkiye'nin En iyi Genç Mimarı olarak ülkemizi temsil eden Suyabatmaz Demirel Mimarlık ortaklarından Hakan Demirel, Architecture+Design & CERA Ödülleri'nde 'The Golden Emerging Architects" (Altın Genç Mimarlar) ödülünü alma başarısını gösterdi. Bu sene Türkiye'nin ilk kez katılım gösterdiği ve aynı zamanda ev sahipliği yaptığı Architecture+Design & CERA Ödülleri'nin Türkiye ayağı TSMD, İstanbul SMD ve izmir SMD'nin katkılarıyla gerçekleşti. Süha Özkan'ın başkanlık ettiği ve Celal Abdi Güzer, Enis Öncüoğlu, Hasan Çalışlar ile Derya Akdurak'ın yer aldığı jüri heyeti, yaptıkları değerlendirme sonucunda Hakan Demirel'i...