05 / 05 / 2024

altın tesbih kaç lira

altın tesbih kaç lira

Altınbaş’ta erkeklere özel altın tesbih kampanyası şimdi yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Sevdiğinize hediye etmek ya da kendinizi şımartmak için kaçırılmayacak fırsat Altınbaş.com.tr’de sizleri bekliyor. İşte altın tesbih fiyatları

22 ayar gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın neden düşüyor? 1 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 22 ayar gram altın fiyatını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs 2024 altın fiyatları kaç lira?

Kapalıçarşı altın fiyatları: 22 ayar bilezik ne kadar? 14,18 ayar bilezik kaç TL? 10 gram 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. Son zamanlarda rekor tazeleyen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın 2651 TL'ye yükseldi. Altın bilezik fiyatları fırladı. 22 ayar bilezik ne kadar? Kapalı çarşı altın bilezik fiyatları son dakika...

Bayram öncesi altın bilezik fiyatları fırladı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 8 Nisan altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta değer kaybederken, haftaya yükselişle başladı. Altın bilezik fiyatları ise fırladı.Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 8 Nisan altın bilezik fiyatları

Altın alalım mı? Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 28 Mart 2024 altın fiyatları

28 Mart 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Son zamanlarda altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki altın alalım mı? Altın fiyatları kaç lira? 28 Mart 2024 altın fiyatları.

Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın kaç TL? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? 27 Mart altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün de yatay seyrine devam ediyor. Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel altın fiyatları kaç lira? 27 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın sağ gösterip sol vurdu! Yatırımcılar ters köşe oldu! Gram altın bugün ne kadar? 22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları

22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları güne düşüşle başladı. Merkez Bankası kararı öncesi rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 22 Mart 2024 altın fiyatları.

Elinde gram, çeyrek, tam altını olan hemen baksın! Gram altın fiyatlarında deprem! 16 Mart 2024 altın fiyatları kaç TL?

Altın fiyatları geçen haftayı sert bir yükselişle tamamlarken, bu haftada ise dalgalı hareketler ile fiyatlamalar yaşandı. Peki bugün gram, çeyrek, tam altın fiyatları ne kadar 16 Mart 2024?

ABD'den gelen kritik veriler sonrası gram altın fırladı! Altın yatırımcıları acil baksın! 9 Mart 2024 altın fiyatları

Dün ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasının ardından altın fiyatları resmen fırladı, gram altın rekor tazeledi. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2024 altın fiyatları kaç lira? 9 Mart 2024 altın fiyatları.

22 Şubat altın bilezik fiyatları ne kadar? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL? Altın bilezik almak isteyenler dikkat!

Son dakika altın ve altın bilezik fiyatları 22 Şubat Perşembe günü yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 22,18 ve  14 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. 22 Şubat 2024 son dakika altın bilezik fiyatları.

14 Şubat Çarşamba altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından düşüşe geçti. Altın fiyatları son ili ayın en düşük seviyelerini test etti. Peki  14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 14 Şubat 2024 altın bilezik fiyatları.

Altın 2 bin doların altına indi! Son 2 ayın en düşük rakamları! Yatırımcılar hemen bakın! 14 Şubat 2024 altın fiyatları

Altının onsu bugün 2 bin doların altına geriledi. Son iki ayın en düşük rakamları görüldü. Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın düşüyor! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu! Altın fiyatları bugün kaç TL? 8 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğarken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatları kaç TL oldu? 8 Şubat 2024 altın fiyatları.

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç TL? 25 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. 25 Aralık Pazartesi altın fiyatları yatırımcıların odağında. Kapalıçarşı altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından anlık olarak takip ediliyor. 25 Aralık Pazartesi altın fiyatları...

altın tesbih kaç lira Haberi

altın tesbih kaç lira

Altınbaş fırsat ürünleri kampanyasıyla ihtiyacınız olan ya da size hitap ettiğini düşündüğünüz mücevherlere kolayca sahip olabilirsiniz. Altınbaş güvencesi ile sunulan ürünler arasında özgün tasarımlar yer alıyor. Altınbaş’ın “Fırsat Ürünleri” çatısı altında derlediği ürünler arasında her müşterinin zevkine ve stiline uygun olan ürünler bulunuyor.

Göz kamaştıran tasarımlara ve bol alternatiflere sahip mücevherler sayesinde kendi stilinizi yaratıp girdiğiniz ortamlarda fark yaratabileceksiniz.

Klasik, modern ve alternatif tasarımlar ile ayrı ayrı tasarlanan birbirinden özellikli ürünler ile sevdiklerinizi de mutlu edebilirsiniz.

Takı ya da aksesuar deyince her ne kadar kadın ürünleri akla gelse de Altınbaş’ta erkeklere özel koleksiyonlar da göz kamaştırıyor.

Özellikle tesbihi bir aksesuar gibi kullanmayı seven ve elinden düşürmeyen erkekler için altın tesbihler sunuluyor. Gramına ve tasarımına göre fiyatı değişen tesbihler özel kutusunda teslim...