17 / 05 / 2024

Altınbaş Gayrimenkul İnşaat adres 

Altınbaş Gayrimenkul İnşaat adres 

Altınbaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Altınbaş tarafından kuruldu.

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Necla Altınok tarafından kuruldu.

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Altın ve Durmuş Özgen ortaklığında kuruldu.

Altın düğün setlerinde yüzde 17'ye varan indirim! Bu fırsat kaçmaz! 4 Ekim 2022 Altınbaş fiyat listesi  

Altın düğün setlerinde yüzde 17'ye varan indirim Altınbaş'ta başladı. Altınbaş dev fırsat listesini duyurdu. Peki Altınbaş altın düğün setleri ne kadar? Altın düğün set fiyatları kaç lira? İşte Altınbaş düğün set 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Altınbaş Group İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Group İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Sancaktepe'de Beyza Nur Altınbaş tarafından kuruldu.

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de Somia Hamouch tarafından kuruldu.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Doyou Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Doyou Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de ÖZkan Beyoğlu, Fatih Ergün ve ibrahim Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Esila Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Esila Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Sinan Altıparmak tarafından kuruldu.

Ruento Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruento Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Hamza ve  Emre Altınbaş tarafından kuruldu.

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Oğuz  tarafından kuruldu.

Altınbaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınbaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Altınbaş tarafından kuruldu.

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Öztürk tarafından kuruldu.

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Aytop ve Merdal Ergün ortaklığında kuruldu.

Altınbaş Gayrimenkul İnşaat adres  Haberi

Altınbaş Gayrimenkul İnşaat adres 

Altınbaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Altınbaş tarafından kuruldu.

Altınbaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Herçeşit arsa ve arazi üstüne konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel, sınai tesis, ticari depolar, ticari parklar , kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri yapmak. 2. Her türlü arazi, arsa, konut, işmerkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel, ticari ve sınai tesisler, dükkan, işyeri ve diğer emlakların alımı, satımı, işletilmesi ve kiralanmasına aracılık etmek. 3. Yurt içinde ve yurt dışında kara, hava, deniz, demiryolları ile ilgili her türlü ulaşım plan ve...