20 / 05 / 2024

Altınburgut İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Altınburgut İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Altınburgut İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Emıs Jukamulyyev tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Mart' ta İstanbul, Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Dürüster tarafındna kuruldu.

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Alsalti, Ahmad Ghassan Altınawı, Husseın Mohamme Al-Aswadı ve Mahmoud Saeed ortaklığında kuruldu.

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Bogaç tarafından kuruldu.

Kencyril Tekstil İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kencyril Tekstil İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Kennedy C. Kanu tarafından kuruldu. 

Altıntaç İnşaat Nakliyat Tekstil ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaç İnşaat Nakliyat Tekstil ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altıntaç tarafından kuruldu.

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Yılmaz tarafından kuruldu. 

Baha Tuzer Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baha Tuzer Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Baha Tuzer tarafından kuruldu.

Mübrem İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mübrem İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdulimiti Rouzimaimaiti, Alibek Palvan ve Yusuf Palvan tarafından kuruldu.

MER Grup Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MER Grup Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Işıldak tarafından kuruldu.

EML Prestij İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

EML Prestij İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Yıldırım tarafından kuruldu.   

THS Mimari İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

THS Mimari İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Duran ve Hashim Aden Mohamud tarafından kuruldu.

Altınburgut İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Altınburgut İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Altınburgut İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Emıs Jukamulyyev tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.


Altınburgut İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. a) Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, projeler yapmak yaptırmak proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, konusu ile ilgili tesisler kurmak ve bu tesislerin imalatını yurt içinde veyahut dışında pazarlamak, konusu ile ilgili olarak maden ocakları açmak ve işletmek, konusu ile ilgili yurt içinde ve dışındaki kuruluşların temsilciliğini acentalığını almak gayesine uygun...