04 / 05 / 2024

altıncı Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi tarihi

altıncı Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi tarihi

2013 yılında, kentsel dönüşüm sürecini kamuoyuna iyi bir şekilde anlatmak amacıyla yapılan, 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl altıncısı 7 Kasım'da düzenlenecek...

Altın düşse de yükselse de bunu yapan kazanacak! Altında yeni yöntem! Altın yatırımcıları acilen bakın!

Altın fiyatlarında çok kısa bir süre içinde geri çekilmeler ve dengelenmelerin olabileceğini söyleyen Ekonomist Prof. Dr. Oral Erdoğan altındaki düşüşler ve yükselişlere karşılık nasıl kazançlı çıkacağını açıkladı. Altın düşse de yükselse de bunu yapan her türlü kazanacak! Altında yeni yöntem!

Kripto para piyasasının yönü belli oldu! İşte öne çıkan gelişmeler!

Zor günler geçiren kripto paranın yönüyle ilgili öne çıkan gelişmeleri derledik. İşte piyasadaki son durum…

Tamtur altın yüzüklerde dev indirim! Bu yüzüklerin eşi benzeri yok! Altınbaş tamtur yüzük 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Altıbaş'ta indirim fırsatları devam ediyor. Her kadının hayalisi süsleyen tamtur altın yüzük fiyatları Altınbaş'ta ne kadar? İşte Altınbaş tamtur pırlanta yüzük 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Altın yön değiştirdi! Rüzgar değil tsunami geliyor! 1 gram bile altını olan acil baksın! 13 Ekim 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yön değiştirdi. Gram altın 1000 T'nin altına kadar düşerken, bugün tekrar yükselişe geçti. Altın fiyatları yükselmeye başladı, rüzgar değil tsunami bekleniyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? İşte 13 Ekim 2022 altın fiyatları...

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan mektuplu Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin büyükelçilere hitaben yazdığı mektupta "Ülkemizdeki yatırımcılar, Kanal İstanbul gibi her yönüyle dünya iklimine karşı bir hareket olan bu projeyi desteklememelidir." ifadelerini kullandı.

Modanisa 6'ncı mağazasını Zeruj Anatolia'da açtı!

Tesettür giyin markası Modanisa, mağazacılık deneyimini yatırımlarıyla yaygınlaştırıyor. Modanisa, altıncı mağazasını Zeruj Anatolia'da hizmete açtı.

Akiş GYO'nun altıncı kupon faiz oranı yüzde 4,8049!

Akiş GYO'nun 100 milyon TL nominal değerli 728 gün vadeli, 3 ayda bir kupon ödemeli TRSAIGY92113 ISIN kodlu 3MTRLIBOR'a endeksli tahvilinin 10 Mart 2021'de ödenecek altıncı kupon faiz oranı yüzde 4,8049 olarak belirlendi.

İBB'den her yönüyle Kanal İstanbul kitabı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Kültür A.Ş. tarafından çıkarılan Kanal İstanbul kitabı için 17 farklı disiplinden 29 bilim insanı çalışma yürüttü. Kitabın editörlüğünü Prof. Dr. Derin Orhon, Prof. Dr. Seval Sözen ve Prof. Dr. Naci Görür üstlendi. 

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

Her yıl 300 bin konut dönüştüreceğiz!

2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''100 bini İstanbul'da olmak üzere, her yıl 300 bin konutu dönüştüreceğiz'' dedi.

Kanal İstanbul her yönüyle masaya yatırılacak!

İBB, Kanal İstanbul Projesi'ni, bilim insanlarının katılacağı çalıştayda her yönüyle tartıştırıyor. 10 Ocak'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek çalıştayın açılış konuşmasını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yapacak.

Her yıl 300 bin bağımsız bölümün dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kentsel dönüşümle ilgili çok hedefler koyduklarını, her yıl 300 bin bağımsız bölümün dönüştürülmesi hedeflerinin olduğunu söyledi...

altıncı Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi tarihi Haberi

altıncı Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi tarihi

Her yıl Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından düzenlenen kongre, “Kentsel Stratejiye Dayalı Dönüşüm” teması ile gerçekleşecek.  Kongre kapsamında, bu yıl ikinci kez ‘Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Başarı ve Teşvik” ödüllerini kazanan belediyeler belli oldu.  

Kongre, 7 Kasım 2019 Perşembe günü 09:00 – 18:00 saatleri arasında İstanbul Fairmont Quasar Hotel’de yapılacak. Kongreye inşaat sektörünün ve belediyelerin öncü temsilcileri ve başkanları katılım sağlayacak. 
Bu yıl 6.'ncısı düzenlenecek olan kentsel dönüşüm konusunda Türkiye’nin ilk ve tek ulusal kongresi olma özelliği taşıyan Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde, kentsel dönüşüm her yönüyle ele alınacak. 
Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin açılış konuşmasını yapacak.  

Ek olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da kongrede açılış konuşmalarını yapması ve...