12 / 05 / 2024

altındağ aktaş üçüncü etap konutları tamamlandı mı

altındağ aktaş üçüncü etap konutları tamamlandı mı

Altındağ Belediyesi, Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını tamamladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, konutların hak sahiplerine çok yakında teslim edileceğini söyledi.

Altında hareketlilik başladı! Gram altın yükseliyor! 12 Temmuz Çarşamba canlı altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde altında hareketlilik başladı. Gram altın yükseliyor. Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 12 Temmuz Çarçamba canlı altın fiyatları.

Altında ters dalga! Yükseliş sırası altına geçti! Herkes hemen bu rakamlara baksın! 26 Ekim 2022 altın fiyatları

Altın haftanın üçüncü işlem gününde yükselişe geçti. Uzun zamandır düşen altında 26 Ekim 2022 ters dalga görülüyor. Herkes güncel altın fiyatlarına baksın! İşte 26 Ekim 2022 altın fiyatları. 

Gram altındaki gidişat değişecek mi? Altın bugün ne kadar? 5 Ekim 2022 altında son durum

Altının bugün kaç Türk Lirası olduğuna dair sorular yatırımcılar ve vatandaş tarafından araştırılıyor. 5 Ekim 2022 tarihli piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram altın, çeyrek aldın ve ons altının kaç TL olduğu merak ediliyor. İşte 5 Ekim 2022 altında son durum..

Dolar/TL 12 liranın altında!

Döviz kurlarında düşüş haftanın dördüncü işlem gününde de devam ediyor. Dolar/TL bugün, 11,90 seviyesinin altında işlem görürken euro/TL ise 13,55'e kadar düştü.

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'ndeki dönüşüm projesinin ihalesini gerçekleştirdi...

TOKİ'den Ankara Altındağ'a 357 yeni konut müjdesi!

Ankara İli, Altındağ İlçesi, Aktaş Mahallesi KDP. 357 Konut ve 42 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Ert Yapı Market inşaat malzemelerini tek çatı altında satıyor!

Yaklaşık 20 yıl önce kurulan Ert Yapı Market, inşaat malzemelerinin satışını tek bir çatı altında topluyor. Ve bu işte sektörünün öncüsü konumunda yer alıyor.

Legrand, Türkiye'deki faaliyetlerini tek çatı altında topluyor!

Legrand Grubu, Türkiye'de yürüttüğü pazarlama faaliyetlerini tek çatı altında toplayacak. Legrand Grubu; BTicino, Estap, Inform ve Legrand markalarının yenilikçi ürünleriyle pazarda öncü olacak.

Ankara Altındağ'da 880 gecekondu yıkıldı!

Altındağ’da kentsel dönüşümün en önemli durağı olan ve geçirdiği değişimle tüm Türkiye’nin dikkatlerini üzerine çeken Çinçin bölgesinde sıra 4’üncü etaba geldi.

Ankara Altındağ'daki 2 tesis hizmete açıldı!

Altındağlı kadınların ve gençlerin geleceği için birbiri ardına projeler hayata geçiren Altındağ Belediyesi, Altındağ’ın 25’inci Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 16’ncı Gençlik Merkezi’ni düzenlenen bir törenle hizmete açtı.

Mobilya sektörü tek çatı altında toplanmalı!

Türkiye mobilya sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, mobilya sektörünün gelişmesi ve tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayabilmeleri için bütüncül AVM'lerin kurulması gerektiğini belirtti.

Ankara Altındağ'da 2 ayda 2 bin gecekondu yıkıldı!

Ankara'da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder Mahallesi"nde başladığı yıkım çalışmalarında büyük başarıya ulaştı.

altındağ aktaş üçüncü etap konutları tamamlandı mı Haberi

altındağ aktaş üçüncü etap konutları tamamlandı mı

Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için yıllardır özveriyle çalışan Altındağ Belediyesi, Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını da tamamladı. Aktaş Mahallesi'nde hayata geçirdiği toplu konut projeleriyle kentsel dönüşüme verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, konutların hak sahiplerine çok yakında teslim edileceğini söyledi. 1 'inci ve 2'nci etabın ardından Aktaş Mahallesi 3'üncü etap toplu konutlarında geri savuna başlandı. Yaklaşık 20 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu olan modern yapılar, 6 blok ve 342 daireden oluşuyor. 2 + 1 ve 3 + 1 daireler halinde inşa edilen Aktaş 3'üııcü etap toplu konutları için 100'e yakın gecekondu yıkıldı. 


Konutlar çevre düzenlemesi ve sosyal tesisleriyle de dikkatleri çekiyor. Altındağ'ın gelişen yüzünü yansıtan konutlar, yeni salıiplerine mutluluk...