29 / 04 / 2024

Altındağ Aktaşta üçüncü etap tamamlandı

Altındağ Aktaşta üçüncü etap tamamlandı

Ankara Altındağ Belediyesi, Aktaş 3’üncü etap toplu konutlarını tamamladı. Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, konutların hak sahiplerine çok yakında teslim edileceğini, dönüşüm projelerinin süreceğini ifade etti.

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak

Altın fiyatları, ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra düştü. Düşüş karşısında yatırımcılar altın alalım mı? sorusunua yanıt ararken ''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak

Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın, altın fiyatları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

Altında bu rakamı duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Analistler tarih verdi: Tam bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altında bu rakamı duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Analistler tarih verdi: Tam bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'ndeki dönüşüm projesinin ihalesini gerçekleştirdi...

Ankara Altındağ'da kat karşılığı inşaat ihalesi 9 Ağustos'ta!

Ankara Altındağ Belediyesi, dükkan + kapalı otopark kullanımlı kat karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 9 Ağustos'ta yapılacak..

ABD'de yeni konut satışları Mart'ta beklentilerin altında kaldı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde yeni konut satışları Mart'ta 511,000 ile beklentilerin altında kaldı. İşte Reuters anketine göre yeni konut satışlarının analizi...

TOKİ Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları'nda kuralar çekildi!

Altındağ'ın en hızlı değişen ve modern yapılaşmasıyla göz dolduran mahallesi olan Aktaş Mahallesi 3'üncü etap konutlarında hak sahipleri yeni evlerine kavuştu.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi 2015!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 130 adet konut bugün satışa sunuldu. Projede 2+1 ve 3+1 daireler için hak sahipleri belli oldu. İşte Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi 2015 detayları...

Altındağ Aktaş 3. etap kuraları çekildi!

Altındağ Belediyesi, vatandaşlara daha rahat yaşam alanlarını sunmayı sürdürüyor. Altındağ’ın en hızlı değişen ve modern yapılaşmasıyla göz dolduran mahallesi olan Aktaş Mahallesi 3’üncü etap konutlarında, hak sahipleri yeni evlerine kavuştu.

Altındağ Aktaş 3. etapta teslimler başlıyor!

En hızlı değişen mahallelerden biri olan Aktaş Mahallesi’nde de artık modern konutların yükseldiğini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 3’üncü etabın da çok yakında hak sahiplerine teslim edileceğini müjdeledi.

TOKİ Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları'nda sona gelindi!

Altındağ Belediyesi, Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını da tamamladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Aktaş Mahallesi'nde hayata geçirdiği toplu konut projeleriyle kentsel dönüşüme verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Altındağ Aktaşta üçüncü etap tamamlandı Haberi

Altındağ Aktaşta üçüncü etap tamamlandı
Konutların hak sahiplerine çok yakında teslim edileceğini belirten Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kentsel dönüşümle birlikte ilçenin her geçen gün daha fazla değer kazandığını kaydetti. 


Tiryaki, “Birçok mahallede daha kentsel dönüşüm projeleri uygulamayı planlıyoruz”...