03 / 05 / 2024

Altındağ Başpınar başvuruları ne zaman

Altındağ Başpınar başvuruları ne zaman

TOKİ, düşük gelirli vatandaşlar için Ankara’da 338 konutu satışa çıkardı. 10 bin lira peşin, 120 aya varan vade seçenekleriyle satışa sunulacak konutlar için başvurular 22 Eylül’de başlayacak...

Altındağ Başpınar'da 10 bin lira peşinatla konut!

TOKİ piyasa koşullarında ev sahibi olamayan düşük gelirli vatandaşlar için Başkentte 338 konutu satışa çıkardı konutlar, 10 bin lira peşin ve 619 liradan başlayan ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor...

Gram altında köpük oluştu diyen İslam Memiş ilk kez açıkladı! Alım için doğru zaman değil! İlginç şeyler oluyor!

Altını bilen adam İslam Memiş'ten ilk kez ''gram altında köpük oluştu, bu rakamlardan alım doğru değil'' açıklaması geldi. İlginç şeyler oluyor!

Bekçi alımlarında başvurular resmen başladı! Bekçi olmak isteyenler için son dakika fırsatı! Aman kaçırmayın!

İş arayan vatandaşların gündeminde yer alan bekçi alımlarında başvurular resmen başladı... Bekçi olmak isteyenler için son dakika fırsatı... Aman kaçırmayın...

Bekçi alımlarında başvurular resmen başladı! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını kaçırmayın! Hemen online olarak başvurun

Bekçi alımlarında başvurular resmen başladı... Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını sakın kaçırmayın! Hemen online olarak başvurun...

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa etmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesinin başvurularını bugün itibariyle başlattı.

TOKİ Burdur Karamanlı alt gelir başvuruları 1 Haziran'da başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı alt gelir grubu projesi için başvurular 1 Haziran 2021 tarihinde başlıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Selçuklu alt gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Giresun Güce alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi alt gelir projesi başvuruları bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Denizli Çal alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizliği Çal alt gelir grubu projesi için başvurular bugün sona eriyor.

Altındağ Başpınar başvuruları ne zaman Haberi

Altındağ Başpınar başvuruları ne zaman

TOKİ, düşük gelirli vatandaşlar için Ankara’da 338 konutu satışa çıkardı. 10 bin lira peşin, 120 aya varan vade seçenekleriyle satışa sunulacak konutlar için başvurular 22 Eylül’de başlayacak.



TOKİ, düşük gelirli vatandaşlar için Ankara’da 338 konutu satışa çıkardı. 10 bin lira peşin, 120 aya varan vade seçenekleriyle satışa sunulacak konutlar için başvurular 22 Eylül’de başlayacak.



Konut açığını ürettiği çağdaş ve nitelikli yapılarla karşılayan TOKİ, sosyal donatılarıyla birlikte inşa ettiği projelerle modern yaşam alanları sunuyor. TOKİ, Kentsel Dönüşüm projeleriyle Başkent’in yükselen değeri konumundaki Altındağ Başpınar’da 338 konutu satışa çıkardı. Konutların başvuruları 22 Eylül – 24 Ekim 2014 tarihleri arasında kabul edilecek.


Kira öder gibi taksitlerle satılacak


Kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunulan projede konutlar, 10 bin lira peşin ve 619 liradan başlayan...