01 / 05 / 2024

altındağ bentderesi caddesi kentsel dönüşüm

altındağ bentderesi caddesi kentsel dönüşüm

Altındağ Bentderesi Caddesi’nin kentsel dönüşüm sürecinde bakımsız kalması çevre sakinlerinin tepkisini çekti.Yaklaşık 2.5 kilometre uzunluğundaki caddenin her iki tarafındaki kaldırımlar ile orta refüjdeki bordür taşları yapım aşaması yarım kaldı.

Bağdat Caddesi tek çatı altında birleşti!

Bağdat Caddesi, Bağdat Caddesi Derneği adı altında kurumsallaşıyor. Dernek, caddede oturan, işyeri sahibi ya da çalışan üyelerden oluşuyor...

Altındağ Belediyesi'nin inşaat çalışmaları sürüyor!

Ulus Anafartalar Caddesi’nde, Altındağ Belediyesi hizmet binasının karşısındaki bir inşaat nedeniyle kaldırımlar yürünemez hale geldi.

Kadıköy hafriyat kamyonu istilası altında!

Bağdat Caddesi'nde inşaatlar nedeniyle Kadıköy adeta hafriyat kamyonu istilası altında! Park halindeki araçları çizen kamyon şoförleri, bununla da yetinmeyip araç sahipleriyle kavga ediyor.

Ankara Altındağ'da yol bakım çalışmaları incelendi!

Önce Altındağ Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve Taşdelen Caddesi ile Yıldız Caddesi’ni birbirine bağlayacak olan yeni yol çalışmasını denetleyen Başkan Tiryaki, daha sonra Güneşevler Mahallesi’ne geçti.

Ankara Altındağ'da 480 binanın yıkımı başladı!

BAŞKENT'te kentsel dönüşüm projesi kapsamında 480 binanın yıkım işlemi başladı. Altındağ ilçesine bağlı Önder Mahallesi Selçuk Caddesi üzerinde bulunan 480 mekruh bina yıkılmaya başlandı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Altındağ Bentderesi Caddesi’nin kentsel dönüşüm sürecinde bakımsız kalması çevre sakinlerinin tepkisini çekti.Yaklaşık 2.5 kilometre uzunluğundaki caddenin her iki tarafındaki kaldırımlar ile orta refüjdeki bordür taşları yapım aşaması yarım kaldı.

Bentderesi’nde kaldırım çilesi!

Altındağ Bentderesi Caddesi’nin kentsel dönüşüm sürecinde bakımsız kalması çevre sakinlerinin tepkisini çekti. Bölge esnafı, kaldırımların yenilenmemesi nedeniyle yaya geçişinin azaldığını ve işlerinin kötüye gittiğini savunuyor.

Altındağ'da icradan 1.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara 22. İcra Müdürlüğü; Altındağ İlçesi Battalgazi Mahallesi Selçuklu caddesi ile Bostancık caddesine yakın alandaki arsayı 1 milyon 376 bin 23 TL 'den satışa çıkarıyor.

1953 yılında İstiklal Caddesi'nde 19 dükkanı olan 3 apartman satılacakmış!

1953 yılında İstiklal Caddesi'nde, 19 dükkan ve 15 daireli 3 apartmanı ihtiva eden, bin 312 metrekare arsa içinde bir emlak 18 bin 368 adet altın parasına, 900 bin liraya satılacakmış.

1950 yılında İstiklal Caddesi'nde 550 bin liraya apartman satılacakmış!

Reşat Altın'ın 39 liraya satıldığı 1950 yılında İstiklal Caddesi'nde 14 bin 103 adet altın parasına 550 bin liraya satılacakmış. Şişli'de iki dükkanı bulunan 5 katlı apartman 200 bin liraya satılacakmış.

Ümraniye'de göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti!

Dudullu Esenşehir Mahallesi Baraj Yolu Caddesi'nde İSKİ'nin yağmur suyu kanalı ve dere ıslahı için yaptığı alt yapı çalışması sırasında göçük meydana geldi. Göçükte bir işçi toprak altında kalarak yaşamını yitirdi...

Ankara'da apartmanın altında bulunan markette yangın meydana geldi!

Ankara'da apartmanın altında bulunan markette yangın meydana geldi.Olay, gece saatlerinde Mamak'ta meydana geldi. Tıp Fakültesi Caddesi üzerindeki 74 numaralı apartmanın altında bulunan market, bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı...

Altındağ Aktaş Mahallesi'nde 50 gecekondu yıkıldı!

Altındağ Aktaş Mahallesi'nde bazı harabe evlerde ahlaka uygun olmayan davrantslann tespit edilmesi üzerine harekete gecen Afandag Belediyesi, M evlana Caddesi üzerinde bulunan 50 gecekondunun yıkmnı gerçekleştirdi.

altındağ bentderesi caddesi kentsel dönüşüm Haberi

altındağ bentderesi caddesi kentsel dönüşüm

ESNAFIN İŞLERİ DÜŞTÜ

Bölge esnafı, kaldırımların yenilenmemesi nedeniyle yaya geçişinin azaldığını ve işlerinin her geçen gün kötüye gittiğini savunuyor. Cadde üzerinde dükkanı bulunan bir esnaf, “Kentsel dönüşüm yıllardır tamamlanamadığı için caddeyi de yenilemiyorlar. Gecekondular yıkılacak ama caddede hayat devam ediyor. Bazı dükkanların önü hendek gibi. Yayalar geçemediği için işler düşüyor. Yetkillerden hizmet bekliyoruz” diye konuştu.


ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

Bakımsız kaldırımların bilinçsiz vatandaşlarca çöplüğe döndürüldüğünü kaydeden çevre sakinleri, temizlik ekiplerininin uzu süredir bölgeye uğramadığını iddia ediyor. Çöplerin uzun süre alınmadığını savunan, ismini vermek istemeyen bir cadde esnafı şunları söyledi:

“Buraya 2-3 hafta da bir çöp arabası geliyor. Kaldırım üzerinde birikten çöplerin kokusu dükkanlara kadar geliyor.”


‘TEDİRGİN OLUYORUZ’

BentderesiCaddesi üzerinde bulunan Seymenler İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilerin karşıya geçmek için kullandığı üst geçidin bakımsızlıktan dökülmeye başladığını belirten mahalle sakinleri, “Üst...